2777
2789
عنوان

درمان رشک😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 49442 بازدید | 116 پست
ولی شونه شپش هم خیلی خوبه، چند وقت دستت باشه در طول روز بارها شونه کن میره

آره خیلی تعریفشو شنیدم

داخل شامپویی که خریده بودم شونه دلشت

ولی چون پلاستیکی بود و موهای منم بلند واسه همین دندوناش میشکست

قردا میخرم امتحان میکنم

اگه بهتر شد میام خبر میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین دوتا ناخن بذارو فشار بده، اگه صدای تق ریز داد زنده اس و میگن اصطلاحا میترکه، اگه صدایی نده سوخته

بابا اونقدر کوچیکه که نمیشه حتی رو ناخن گرفت...چه برسه فشار بدم🙁

اگر موهات مجعده، اتو بکش یا براشینگ کن، بعد شونه بکش اذیت نشی ، اگر هم لخته که کارت راحتتره از ریشه ...

میدونی چیه...جلو موهامو چون میتونم راحت تو آینه ببینم و اتو بکشم و شونه کنم و رشک هارو جدا کنم کامل تمیزه

ولی پشتش نه

شوهرمم حوصلش نمیکشه میگه اینا رو نمیشه یکی یکی در اورد باید فکر اساسی کرد

به کس دیگه هم نمیتونم بگم بیاد رشک ها رو برداره

عزیزم رشک همونه دیگه، خییییییلی ریزه، قدر شوره سر، ولی همونم لای دوتا ناخنت فشار بدی متوجه میشی میتر ...

پس اگه بترکه یعنی زنده اس

و اگه نترکع یعنی مرده

در نتیجه اگه انشالله نترکن نتیجه میگیرم اتو مو اثر داره

میدونی چیه...جلو موهامو چون میتونم راحت تو آینه ببینم و اتو بکشم و شونه کنم و رشک هارو جدا کنم کامل ...

سعی کن پشت گوش ها رو خیلی شونه کنی، شونه کار خودته، نیاز نیست کسی باشه، یه پارچه مشکی بنداز زیرت، که چیزایی که میفته ببینی انگیزه بگیری، بعدشم حتما جاروبرقی بکش همه جارو

اره بدنه اش پلاستیکیه، دندانه ها فلزی من خریدم بعد بار اول شونه کردم انداختمش تو اب جوش که مثلا ضدع ...

😅😅😅😅نمیدونم چرا این وسط خندم گرفت

وای خیلی مرض کوفتیه.....خیلیییی

سعی کن پشت گوش ها رو خیلی شونه کنی، شونه کار خودته، نیاز نیست کسی باشه، یه پارچه مشکی بنداز زیرت، که ...

آره شونه کار خودمه،میدونی چیه؟من وقتی نگاه میکنم به سفیدی میزنه ولی وقتی میکنم میذارم رو کاغذ دستمالی سیاهه

پارچه مشکی بندازم که مشخص نمیشه‌....میشه؟!

اتو‌مو خیلی اثر نداره، چون به خود ریشه نمیرسه که، شونه به نظرم موثرتره

تو رو خدا دعا کنین شونه اثر کنه....دارم دق میکنم.احساس میکنم کل بدنم میخاره

وسواسی شدم😫😫😫😭😭😭