2777
2789
عنوان

حالم بده

73 بازدید | 7 پست

همش به خاطر رفتارای مامان و خواهر بیشعورم هست دیگه اینبار خسته شدم زدم زیر گریه

الان نزدیکه سه ساعته دارم گریه میکنم یه نیومده بپرسه چرا گریه می کنی

الانم یه مامانم اومد اتاق واسه یکاری بعدش رفت خوابید اشکای منو دید ولی چیزی نگفت انگار اصلا براش مهم نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مامانم همین جوریه. تازه خودش اکثرا با رفتارا و حرفا و کاراش باعث ناراحت من تو کل سالای بچگیم بوده و هنوزم همون جوریه. و هر چقد گریه کنمم لین خیالش نیس. اگه بپرسه هم فقط واسه فضولیه. و اینکه بعدا همون حرفامو بزنه تو سرم و بگه تقصیر خودته 

منم مامانم همین جوریه. تازه خودش اکثرا با رفتارا و حرفا و کاراش باعث ناراحت من تو کل سالای بچگیم بود ...

من گریه میکنم میگن دیوونه ای یه نگاه به رفتاراش نمیکنه که دلیل گریه ام بفهمه

آدم گاهی اوقات دیگه تحمل این رفتارا واسش سخته

طوری رفتار میکنن انگار من دشمن شون هستم انگار یه آدم اضافم  خودم هم دلیل رفتاراشون رو نمیدونم

بعضی وقتها آدم اینطوری حس میکنه منم دور و بر ۱۷ ۱۸ سالگی اینطوری بودم غصه نخور زمان همه چی رو حل میکنه یه روز خنده ت میگیره واسه این گریه هات

من میگم به تغذیم اهمیت نمیدادی بچه بودم، میگه تقصیر خودته. شیر نمیخوردی. بدغذا بودی. بخاطر همین همش مریض و ضعیف بودی. 

ولی دروغ میگه من فک کنم اصلا بهم شیر نمیداده. یادم میاد همش پفک و ساندیس و چرتوپرت میخوردم تو سالای رشدم. اصلا میوه نمیخرید. همین الانشم می بینم که غذا درست نمیکنه. یا یه دیگ درست میکنه که یه هفته همونو بخوریم 😑

من میگم به تغذیم اهمیت نمیدادی بچه بودم، میگه تقصیر خودته. شیر نمیخوردی. بدغذا بودی. بخاطر همین همش ...

مامان منم همینه هرچند روز یه بار غذا درست میکنه چیزی هم بکی میگه خودت درست کن