خانم ها من چند سال پیش رفلاکس معده کردم رفتم دکتر کپسول امپرازول و قرص کلیندیوم سی داد بعد یه مدت خوب شد الان یه مدته همون طوری شدم ولی میزنه به پشت هرچی می خورم انگار از پشت تو مری گیر می کنه و می سوزه نمیره پایین همش انگار یه چی تو پشت جناغ ام بین دو کتف گیر کرده خواب و زندگی و گرفته ازم چایی می خورم سوزش شدید میگیره ولی معده ام نیست فقط پشت جناغ مه کسی تجربه داره
به نظرم به خودت برسی بهتر هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست شاغل باشی پول هم داشته باشی اما سلامتی نداشته باشی به چه درد میخوره. بعد رفلاکی خیلی معدهدخذای نکنه اگر خوب نشی حتی سرطان مری به وجود میاره حتی ممکن به زخم معده مبتلا بشی.
به نظرم به خودت برسی بهتر هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست شاغل باشی پول هم داشته باشی اما سلامتی ن ...
دور از جون بگی بد نیستا بعدشم خیلیا اطرافم داشتن ولی دسترسی ندارم بهشون با طب سنتی خوب شدن نمی دونم چی خوبه اونجوری بگی هر مریضی کوچیکی ممکنه به چیزای بد برسه من تازه چند روزه اینجوری شدم بعدشم کار میکنم به خاطر کرایه خونه قسط و وام نه واسه پول جمع کردن خودت الان داری انرژی منفی میدی بعد حرف از یوگا می زنی
دور از جون بگی بد نیستا بعدشم خیلیا اطرافم داشتن ولی دسترسی ندارم بهشون با طب سنتی خوب شدن نمی دونم ...
عزیزم باور کن اون موقعه می بینی رفلاکسمعده حتی از گوشهاتذو. دماغت میاد بیرون و این چیزی خیلی بده رفلاکی معده دوندنها را همهرابه میکنه حقیقت بهت گفتم که مواظب خودت باشی. همیشه دم و بازدم توی خونه انجام بده