2777
2789
عنوان

دخترم😢

161 بازدید | 11 پست

موهاش  ریزش داره یعنی  ب اسونی  ریشه مو جدا میشه  خیلی میترسم 

اون روز عصبی شد  موهاش کند   دستش پر مو بود  خیلی  دق میخورم ـنمیدونم  ریشه این   ریزش موهای دخترم چیه  مثلا شانه میزنم مو  زیادی کنده میشه 😢😢دو سال  هشت ماه دارد 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

ببرش دکتر یه ازمایش بگیر ازش حتما کمبود ویتامین داره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی😢😭😭😭

چیزی نیست که عزیزم با یه شربت حل میشه بهتره بدونی چه کمبود ویتامینی داره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

موهاش بلنده؟

دختر منم ۴ سال و نیمشه موقع شونه کردن موهاش میریزه موهاش لخت نیس و حالت داره منم موندم چرا میزیزه اگه ادامه داشت میبرم دکتر

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
موهاش بلنده؟ دختر منم ۴ سال و نیمشه موقع شونه کردن موهاش میریزه موهاش لخت نیس و حالت داره منم موندم ...

اره بلند مقداری  پابن تر از شانه

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

روغنزیتونبزن شبا 

موهاشو تن تن کوتاه کن

با شانه چوبیشونه بزن

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

اره بلند مقداری  پابن تر از شانه

دختر منم تا کمرشه ولی فر هست پایینش گره میخوره به هم

یه کم کوتاه کن پاییناشو ببین فرقی میکنه من یه بار برای دخترمو کوتاه کردم خوب شده بود

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤