2789
اره طبیعیه ولی نباید اونقدر باشه که ازت دور بشه

میدونم مشکل خودمم هست حوصله بحث ندارم بجاش بی محلی میکنم باید رو خودم کار کنم ولی خب چیکار کنم منو از خودش دور کرده هی خیانتاش یادم میاد عصبی میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خونوادگی بددهنن  من یه نگاه محبت امیز چهره اروم زبون مهربون میخام همین

از این همه کامنتایی که میخونم کمتر کسی از شوهرش راضیه خوبا قبلا سوا شده آشغالاش به ما رسیده 👍 

من متولد 78 

به نظر من به سن نیست ولی عاقل باش من خودمم تو ۲۰ سالکی جدا شدم اولین بار ولی خیلی پخته شدم الان ۲۷ سالمه دیگع قبهه موضوع بریزه فایده نداره الان اگر بشینی خونت صدات در نیاد براش عادی میشه جدا نشو بی ابرویی نکن ولی یه حرکتی بزن که حساب ببره دفعه اخرش بشه

بله

همچیش خوبه

فقط

ب زور میره خونه ای کسی ولی کل فامیل جمعشن بیان ن نمیگه ولی برا مهمونی رفتن خوشش نمیاد بدهن نیس

دست بزن نداره سنش کم بود بحث زیاد داشتیم الان کمتر شده دوتا بچه داریم ب آرامش اونا توجه میکنیم 

وقتی حرفای بقیه رو خوندم دیدم مشکلات من چیزی نیس در برابر اینا

انشاالله همیشه تو زندگیاتون آرامش داشته باشید.

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
به نظر من به سن نیست ولی عاقل باش من خودمم تو ۲۰ سالکی جدا شدم اولین بار ولی خیلی پخته شدم الان ۲۷ س ...

توروخدا اگه راهی میدونی بهم بگو ی کاری کنم اخرین بارش باشه همه چیش خوبه همه نگاش میکنن میگن مظلوم عالمه

میدونم مشکل خودمم هست حوصله بحث ندارم بجاش بی محلی میکنم باید رو خودم کار کنم ولی خب چیکار کنم منو ا ...

حق داری توهم

ولی خب تجربه زندگی هم داری و میدونی تا وقتی یسری مشکلا حل بشه اون تمایل داره بالاخره با بقیه باشه و نیازهاشو با اونا در میون بزاره و اصلا حسودا و دشمنات بتونن ازین طریق بهش نزدیک بشن

توروخدا اگه راهی میدونی بهم بگو ی کاری کنم اخرین بارش باشه همه چیش خوبه همه نگاش میکنن میگن مظلوم عا ...

مثلا گوشی خاموش برو یه هتل تاکید میکنم هتل که بعدا برات شر نسه خونه دوست و اینا نه بگه رفتی عشق و حال یا وسیله جمع کن اروم باهاش صحبت کن جدددددددددی بگو راهون و جدا کردی از هم دیگه نمیتونم بهت اعتماد کنم بزار واقعا فکر کنه میری یا حدود ۳۰/۴۰ روز فقط تو اتاق باش بگو افسردکی گرفتی دارو مصرف میکنی 

مثلا گوشی خاموش برو یه هتل تاکید میکنم هتل که بعدا برات شر نسه خونه دوست و اینا نه بگه رفتی عشق و حا ...

بنظرم ایده دومت بهتر جواب بده روش چون ی جا میرم سرد میشه ازم فقط ی چیزی این انقد پرروعه تازه ازم درخواست رابطه هم میکنه🙄😐

مثلا گوشی خاموش برو یه هتل تاکید میکنم هتل که بعدا برات شر نسه خونه دوست و اینا نه بگه رفتی عشق و حا ...

ی مشکل دیگه دارم اینکه ی رفیق داره انشالله بگم چی نشه این اشنا میکنه یعنی علی از زندگیمون بره همه چی حله هی میاد میشینه باهاش حرف میزنه ازدواج نمیکنم چیه ازدواج بدرد نمیخوره سی سالگی ازدواج میکنم از این حرفا