2789
قرصی نیست مثل ادمای ترامادولی هستن

نه حاضرم قرص بخوره وسواس فکری داره هر جابی میریم یه حرفی در میاره مثلا چرا غدا نباوردن چقدر خسیسن حالا اگه غذا خوب بیارن میگه اومدن خودشونو نشون بدن

دلم پره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادم پراز عقده خیلی بده شوهر منم انگار عقده هاش و خالی میکنه

با خونوادش اصلا رابطه خوبی نداره کل خونوادشون فحشای ناموسی بهم میدن همین فحشا بمن میده کل روزش با دعوا و درگیری و فحش با من و پسرمه

متوجهم سخته. ولی ب هر حال توهم نیاز ب ارامش تو زندگیت داری

من به بچه ها درس میدم حالمو بچه ها خوب میکنن انقد باهاشون خوشحالم قلبم ارومه هر وقت دعوا میکنیم میرم سر کلاس بچه ها رو میبینم حالم خوب میشه یادم میره کاشکی که میشد مجرد و تنها زندگی کنم

دوسدارم جدا شم ولی گفتنش راحته عمل کردنش..... ی بار ته این راهو رفتم هیچی نبوده 

منم رفتم یک بار اره واقعا گفتنش راحته ولی همیشه این فکر و میکنم که اگه زبونم لال همیرم پاشو کج بزاره کل داری شو میگیرم میرم حالا بره خیانت کنه .... واقعا من و شما که تجربه کردیم جدایی و تو زندگی حواسمون جمع تره اشالله اشالله خدا به قلبت ارامش بده چه شرایط بدی هستی الان کاش پیشت بودم💔

همین که من تا این موقع شب اینجام نشان از تنهاییم است نینی سایت مرهم تنهایی های همه کسانی که تا نصفه ...

شوهر من الان پیشش بودم با پررویی کامل گفت دوست ندارم 

منن گفتن شب بخیر خوابیدم اتاق بچه ها 

به روی سگشم نیس 

باورم نمیشه اینقد عوضی شده کارش به اینجا رسیده خدا شاهده پشتم گرم بود جوری بلا سرش میاوردم به غلط کردن بیفته

من به بچه ها درس میدم حالمو بچه ها خوب میکنن انقد باهاشون خوشحالم قلبم ارومه هر وقت دعوا میکنیم میرم ...

خیلی خوبه که اینقد به شغلت متعهدی و میتونی حال خودتو خوب کنی

و این ازدواجم بالاخره انتخاب کردی و باید مشکلاتی که دارن باعث از دست رفتن ارامش تو زندگیت میشن رو بشناسی و خدالامکان از بین ببریشون

من به بچه ها درس میدم حالمو بچه ها خوب میکنن انقد باهاشون خوشحالم قلبم ارومه هر وقت دعوا میکنیم میرم ...

منم شاغلم دو شیفت سرکار میرم ولی باز میام میبینمش حالم بد میشه 

سینک ظرفشوییم هر رور لجن میبنده قلیون میکشه اونجا مسشوره

منم رفتم یک بار اره واقعا گفتنش راحته ولی همیشه این فکر و میکنم که اگه زبونم لال همیرم پاشو کج بزاره ...

قربون قلب مهربونت😍 اشکالی نداره منم خدایی دارم 

هر موقع منو اذیت کرده ی بلایی سرش اومده خودشم با ترس و لرز اشتباه میکنه

همه میگن بخاطر سنشه ولی میترسم ادامه پیدا کنه متولد 76 هست