2789
نمیشه باهاش حرف زد  ن میتونم جایی برم ن با کسی رفت و امد داشته باشم ن بیرون ن سرگرمی ن حتی حرف ...

خب با خودش برو بگرد

من الان شوهرم میگه با دوستات برو بیرون ولی دلم میخاد با خودش بگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با خودش برو بگرد من الان شوهرم میگه با دوستات برو بیرون ولی دلم میخاد با خودش بگردم

چقدر میشه با خودش رفت هر روز با ماشین دور شهر و میجرخیم ادم خسته میشه. من نیاز دارم ی ساعت برم خوونه خواهرم  بشینم باهاش دردو دل کنم. نیاز دارم با دوستم تنها باشم... 

شوهر اولم خیلی خوب بود چشم پاک ازادم گذاشته بود گیر نمیداد، کاری بود اهل کار و زندگی بود خانوادش اذی ...

میدونی همه مردا ی جورن بیخیال باش زندگیتو کن باهاش خوب باش بگو بخند گریه نکن با اینکه 23 سالمه کوله بار تجربه ام😂

نمیشه باهاش حرف زد  ن میتونم جایی برم ن با کسی رفت و امد داشته باشم ن بیرون ن سرگرمی ن حتی حرف ...

منم یه مدت تو دوران نامزدی تقریبا دوماه سه ماهی اینجوری بودیم  به خاطر یه سری سو تفاهما کلا درگیر بودیم هرچی میگفتیم یه بحث اتوش درمیومد خلاصه که این سه ماه گفته بود بهتره برا موقت بیرون نری زیاد با دوستات نرو بیرون وبافلان فامیل قطع رابطه کن منم زود جوش میاوردم وهی بحث بحث 

تااینکه یه مسافرت دوروزه رفتیم وخودمونو خالی کردیم کل اون قضیه هارو براهم تعریف کردیم الان خدارو شکر عالیه درکنارش حس استقلال دارم حس خوبی به زندگی دارم امیدوارم توهم مشکلترفع بشه

چقدر میشه با خودش رفت هر روز با ماشین دور شهر و میجرخیم ادم خسته میشه. من نیاز دارم ی ساعت برم خوونه ...

انلاین تصویری زنگ بزن هر روز حرف بزن میدونی چون محدودت کرده اذیت میشی شوهرم بهم میگه برو چند روز خونه مامانت اینا با دوستات برو بگرد تو دلم میگم گوه خوردی هیچ جا نمیرم😂

مردشورشو ببرن پریروز فهمیدم خیانت کرده بهم نمیدونم چرا واسم مهم نیس 😐 یعنی خب گریه کنم که چی بشه ال ...

کاش دلیلش رو پیدا کنی و بی تفاوت نباشی

واقعا سخته دوبار شکست