2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید 🙏😣

158 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان

من رشتم ریاضیه و رتبم شد 1300

با این رتبم میتونم توی بهترین رشته های مهندسی و بهترین دانشگاه های کشور درس بخونم 

اما اولویت اولم رو زدم دبیری فیزیک و ریاضی و به مصاحبه دعوت شدم(به دلیل مزایای دانشگاه های فرهنگیان و تعداد زیاد بیکار در رشته های مهندسی) 

به نظرتون کار درستی انجام دادم؟ بهتر نبود میرفتم مهندسی میخوندم؟؟؟ 

خیلی دودل شدم الان 😔

اگه توی مهندسی کار نیس و علاقه داری به رشته ای که اولویت زدی نه کار درستی کردی

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم. البته به نظر من این کاملا سلیقه ای هست ولی نظر من اینه که اگر با انتخابت معلم میشی، خیلیم خوبه.

ببین مزایایی که باعث میشه من اینو بهتر بدونم اینه که اولا از همین الان میدونی مشکل بیکاری نداری، دوما ۴ سال تحصیلت جزء سابقه کارت حساب میشه (البته اینو مطمئن نیستم، باید بپرسی) سوما ساعت کاری معلمی کمه . چهارما تابستونا بیکاری 

خلاصه اینکه هم‌میتونی معلم باشی و هم زندگی کنی. البته حقوقش کمه نسبت به بعضی شغل ها ولی به نظر من اصلا مهم نیست . و اینکه به نظر من مهندس بودن اصلا برتر از معلمی نیست که بازم به سلیقه و عقیده آدما بستگی داره

سلام عزیزم. البته به نظر من این کاملا سلیقه ای هست ولی نظر من اینه که اگر با انتخابت معلم میشی، خیلی ...

حرفتون کاملا درسته

اون 4 سال جزء سابقه حساب میشه

برای منی که پسرم یه مزیت دیگه ای هم که دارم اینه که از سربازی معافم

حرفتون کاملا درسته اون 4 سال جزء سابقه حساب میشه برای منی که پسرم یه مزیت دیگه ای هم که دارم اینه ...

ببخشید، من فکر کردم خانم هستید. 

پس باید بیشتر بررسی کنید ، چون حقوق کمه و شما آقا هستید و بعد مسئولیت زندگی و خرج خونه به عهده تون هست. از طرفی بیکاری هم برای مهندسا معزله.

معلم ها گاها شغل دوم باید داشته باشن یا تدریس خصوصی.

انتخاب براتون سخته.‌حق می دم بهتون. موفق باشید