2821
2789
عنوان

معاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 42 پست

به نظر من مجردا عفونت شدید نمیگیرن که نیاز به معاینه باشه  نشونه های ترشحاتت میگفتی اگه دکتر خوبی بود تشخیص میداد چ عفونتیه 

من چند دفعه بخاطر عفونت رفتم دکتر با اینکه متاهلم معاینه ام نکردن

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

منم صبحی رفتم دستشویی عادت دارم اول آب و چند دیقه باز کنم تا دماش ولرم شه بعد طی یه عملیاتی😑 چقد خنگم آخه من با فشار زیاد خورد بهش ورودیش نه ها بالاش😑 رفتم سرچ کردم از صبح انگار بهش میگن کلیتورس بعد دوباره رفتم دستشویی دیدم خون پررنگ میاد یکم لخته طور بود شکمم درد میکرد و اونجا هم و  نوار گذاشتم دیدم پریوده😐

من الان چیکار کنم همش ذهنم درگیره

به درک اسفل السافلین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت ما‌که مجرد ب هیچ‌وجه معاینه نمیشه،ولی خون قهوه ای مال قبل پریوده،اگه آسیب بود باید قرمز یا صورتی میبود

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
منم صبحی رفتم دستشویی عادت دارم اول آب و چند دیقه باز کنم تا دماش ولرم شه بعد طی یه عملیاتی😑 چقد خن ...

شاید فشار اب زیاد بوده زخم شده برید دکتر

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
منم صبحی رفتم دستشویی عادت دارم اول آب و چند دیقه باز کنم تا دماش ولرم شه بعد طی یه عملیاتی😑 چقد خن ...

تحریک کردی پریود شدی

سخت نگیر

یک کلام بهت بگم اون لامصب الکی پاره نمیشه حتما باید چیز باشههه . دیگه واضح تر نمیگم

الان تاریخ پریودم نیست. یعنی بخاطر فشار به اون قسمت پریود شروع شده؟

نگران نباش. این عفونته که داره خارج میشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم الان تغییری توی بکارتت ایجاد شده؟ نه اصلا متوجه نمیشدی اگه این خون ریزی نبود پس بکارت وجود نداره بعدم اگه بدون روان کننده ای چیزی دس کرده باشه ممکنه چون به دیواره ها فشار وارد شده خون بیاد

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
الان تاریخ پریودم نیست. یعنی بخاطر فشار به اون قسمت پریود شروع شده؟

نه بخاطر فشار به اون ناحیه که پریود نمیاد اگه میتونی برو یه دکتر دیگه میگم شاید استرسی چیزی داشتی پریودت زودتر شده یا همون مشکلات هورمونی که خودت گفتی تا فردا دیگه مشخص میشه پریوده یانه