2777
2789

یه سایتی دیدم قارچ کفیر میفروشه.شما از کجا خریدین؟ اینترنتی بخرم سالم دستم میرسه؟ شنیدم حتمن باید توی شیر باشه تا زنده بمونه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاریه قرص پروبیوتیک بخور دردسرش هم کمتره مطمعن ترم هست

قرص دارو هست خب نمیشه که مدام مصرف کرد.این ارزونتر درمیاد اگه درست نگهداری بشه.البته خودمم دودلم هنوز.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
حالم بد شد  از اسمش🤢🤢

چرا؟ تو فروشگاهها نوشیدنیش هست.ندیدین تا حالا؟

دارو نیست مکمل پروبیوتیکه که باید تو یخچال نگهداری بشه 

بدون نسخه دکتر بگیرم و مصرف مداوم داشته باشم ضرر نداره؟ شما مصرف میکنین؟ چند نوع هست انگار.من یه سری دکتر زنانم داده بود.ولی برای روده و گوارش نبود.نمیدونم کدوم نوعش برای گوارش مناسبه.

این برای یکی از کاربرهای قدیمیه، نمیدونم هنوزم هست یا نه، ولی یه نگاه بهش بنداز، شاید اطلاعاتش به در ...

مرسی.میخونم حتمن

ن با قارچ درست بشه به جوری چندشه🤢🤮 چ جوری دلتون میکشه بخورید

یه جوری نوشتی انگار مثلاً یه چیز خیلی کثیفه!!! قارچه دیگه... خیلی هم مفیده، هم خوشمزه. تا حالا از فروشگاه ماست یا دوغ کفیر نخریدی بخوری؟ خیلی خوش طعمه. 

ن با قارچ درست بشه به جوری چندشه🤢🤮 چ جوری دلتون میکشه بخورید

یه نوع قارچ داروییه.خودش خوردنی نیست نوشیدنی که درست میکنه خوردنیه و خیلی مفید

یه جوری نوشتی انگار مثلاً یه چیز خیلی کثیفه!!! قارچه دیگه... خیلی هم مفیده، هم خوشمزه. تا حالا از فر ...

نوشیدنی کاله خیلی خوشمزست.طعمشو خیلی دوست دارم.اگه تو خونه هم همین طعم دربیاد خیلی خوبه.فقط چون زیاد رایج نیست دو دلم بگیرم یا نه.

نوشیدنی کاله خیلی خوشمزست.طعمشو خیلی دوست دارم.اگه تو خونه هم همین طعم دربیاد خیلی خوبه.فقط چون زیاد ...

من خودم چون تجربه‌ی درست کردنشو ندارم، نمیتونم در این مورد نظری بدم، ولی خودم هم خیلی دوست دارم. 

2790
2778
2791
2779
2792