2777
2789
عنوان

خرید ناموفق😒

205 بازدید | 17 پست

آنلاین خرید کردم ادکلن گرفتم بوی شامپو صحت میده بوشم یه حالت تنده😐سرم درد گرفت از بوش این هیچی لباس زیرم گرفتم اونم اندازه نشد تنگه😐خیلی اعصابم خورد شد تجربه ی مشابه دارین؟

عطر آنلاین گرفتم که راضی بودم، چون عطر طبیعی گل میگیرم و میدونم چه رایحه‌ای دارن. ولی اگر عطر یا ادکلنی باشه که نمیشناسم و نمیدونم چه رایحه‌ای داره، آنلاین نمی‌خرم. 

لباس هم گاهی پیش اومده که اندازه باشه، گاهی نه. اگر امکان مرجوع کردن باشه که مرجوع میکنم، اگر نه میدم به کسی که اندازه‌ش باشه و به کارش بیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا چندبار یه عطر خریدم. خیلی خوب بود همون عطر رو آنلاین سفارش دادم بو پشه کش میده🤣🤣

another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us. – Helen Keller
عطر آنلاین گرفتم که راضی بودم، چون عطر طبیعی گل میگیرم و میدونم چه رایحه‌ای دارن. ولی اگر عطر یا ادک ...

منم عطرو کلی توضیح دادم ملایم باشه گلی باشه ولی خدایی تنده 

نه مرجوعی نداره قشنگ گند زدم میگه بزن بوش یواش یواش ملایم میشه😐

یه کاری کن... مستقیم به لباس یا بدنت نزن. توی هوا بزن، ببین بوش تغییر میکنه یا نه. اگر بهتر شد، از این به بعد از فاصله‌ی دورتر اسپری کن، یا توی هوا بزن، از توش رد شو   

منم الان ناراحتم واقعا ۸۰۰ خرید کردم هیچ کدومش به درد نمیخوره🥲

یه ادکلن ولباس زیرشد۸۰۰🤕

ادکلنوبایدحضوری خریدکنی ک بتونی تست کنی همونجا

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

من خرید اینترنتی داشتم عالییی بوده.خرید اینترنتی هم داشتم که گنددد ترین بوده.الان تقریبا میدونم چجوری خرید کنم و دستم اومده از کجا خرید کنم یا به کامنتا توجه کنم.

یه شال.یه پالتو .گرفتم که جنسشون داغون بود.یه مانتو هم خریدم کلا مثل عکسش نبود😑اگه از اینستا خرید میکنین از پیج هایی بگیرین که عکس و استوری غیر ژورنالی میذارن.کامنت هاشون بسته نیست.تو نور خوب هم عکس میذارن.رضایت مشتری هم زیاد داشته باشن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌