2777
2789
عنوان

چیکار کنم گرم بشه؟؟؟

3455 بازدید | 39 پست

خواهشاً نترکونید,جایی ندارم بگم....۳ماهه ازدواج کردم،اوایل توقع هر روز داشتم ولی شوهرم ب یه روز در میون راضی بود(گاهی اوقات چن شب پشت سر هم داشتیم)،ب خاطر همین شبایی ک با هم نبودیم تا یه ساعت بعدش گریه میکردم 

بعدش عادت کردم ب یه روز در میون,اوایل خیلی اذیتش میکردم باهاش شوخی میکردم ولی الان یه ماهه ب اونم اهمیت نمیده،ب خاطر همین منم دیگ اهمیت نمیدم،ولی الان یه ماهه احساس میکنم واسش مهم نیس 

جوری ک هر ۲،۳ روز در میون....و این واسه منی ک تازه عروسم و توقع خیلی چیزا دارم سخته..همش احساس میکنم نسبت بهم سرد شده،جوری ک الان ۵ روزه خبری نیس ولی واسش مهم نیس(البته ۳ روزه پریودمم)

میخوام ازش گله کنم،با پیام(تاثیر میزاره روش)،اما نمی‌دونم چی بگم،حضوری حرف زدنی ک یه چیز میگ بد تر میشه،مثلا چن روز پیش یه چیز گفتم گف تو آتیشت خیلی تنده...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا بخاطر این گریه هم میکنی؟ 🤔 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

نه عزیزم پیام دادن اصلا خوب نیست .باهاش حرف بزن خیلی آروم و با آرامش .شاید دلیلی داره مثلا مشکل مالی یا ..

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

«ما فکر میکنیم به رابطه جنسی نیاز داریم، ولی مسئله همیشه رابطه نیست! ما به صمیمیت نیاز داریم. به اینکه لمس بشیم، دیده بشیم، تحسین بشیم، با یه نفر بخندیم، احساس امنیت کنیم، احساس کنیم که یه نفر واقعا ما رو میفهمه، این چیزیه که ما اشتیاقشو داریم.

اینو بفرس براش

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

چجوری میتونی اصن عزیزم؟ من ی روز در میونم باشه دردم میگیره

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

پری هستی تمایل داری..!

عزیزم برو دکتر زنان بهت قرص میده میلت کمتر شه و به تعادل برسی

یا.. تو گوگل سرچ کن چه چیزایی طبع سرد هست بخور‌.. مثل خیار و کاهو و هندونه و.. چیزای گرمی نخور

برعکس به شوهرت گرمیجات بده سردی نده

تا هر دو به یه تعادلی برسید..

ولی تو توی دوران پری دچار تغییرات هورمونی هم شدی فکر میکنی دلت میخواد در حالی که به هم ریختگی هورمونی هست