2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
الان تایپیکای قبلتو خوندم . آره حتما اینکارو بکن زمین و بگیر هرچه زودتر . با آدم شکاک زندگیت رو هواس ...

۴ بار بهم گفت بهش ج ندادم. الان چطوری بهش بگم ب؟ بگم بریم به اسمم کن؟داره به اسمم میکنه چطوری قید کنم ک بجای نصف مهزیه؟ کجا اینکارو بکنم

نحوه انجامش چجوریه.  باید برم محضر شوهرم بگه زمین رو بجای مهریه  یا نصف مهریه بهش میدم؟ آو ...

اره گلم باید برید محضر یا مشاور املاک

اگر گفتن خودتون توافقی پشت برگه بنویسید امضا کنید بگید نه 400 هزار تومن میدید قانونی توی سیستم ثبت میکنند براتون

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم باید برید محضر یا مشاور املاک اگر گفتن خودتون توافقی پشت برگه بنویسید امضا کنید بگید نه 400 ...

الان که میگن اگه همینجوری به اسم هدیه به نامت کنه خیلی راحت میتونه دوباره مرجوع کنه . پس حتما قید کن در عوض مهریه زمین و به نامت کرده . 

الان که میگن اگه همینجوری به اسم هدیه به نامت کنه خیلی راحت میتونه دوباره مرجوع کنه . پس حتما قید کن ...

یعنی اول زمین رو بنامم کنه. بعد قید کنم بگم جای مهریه زمین رو گرفتم.  ؟یا بخشیدم؟