2777
2789
عنوان

مهریه

160 بازدید | 14 پست

خانومایی که تقریبا یک سال عقد کردید میشه لطفا بگید مهریتون چقدره و چیه (قصد فضولی ندارم فقط میخوام ببینم الان شرایط جامعه تو این مورد چجوریه )

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۱۴ سکه و ۱۴۰۰ شاخه گل رز ژولیت

خوشبخت باشی عزیزم 💕

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

اطرافم 107 سکه

14 سکه ازدواج دوم

500 سکه

و یک سکه بوده

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

یکی از اشناهامون عقد کرده ۱۱۴ سکه ولی جهاز نداده دیگ

اینکه جهاز نداده به تعداد سکه ها ربطی داره مگه!؟

اطرافم 107 سکه 14 سکه ازدواج دوم 500 سکه و یک سکه بوده

تو همین سال؟

تو همین سال؟

همش امسال 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

میگن امسال هر صد تا سکه مهریه مالیات داره    

هنوز تصویب نشده اما اگه تصویب بشه اینطوریه که تا سقف ۱۴ تا مالیتا نداره از ۱۴ تا ، تا ۱۰۰ تا اندازه قیمت یک سکه باید مالیات بدن و از ۱۰۰ تا تا ۲۰۰ تا به اندازه ۲ تا سکه مالیات و از ۲۰۰ تا تا ۱۳ تا به اندازه ۱۵ تا سکه باید مالیات بدن ، اینطوریه که همون روز تو محضر زوجین باید بریزن به حساب دولت هر نفرشون نصف مالیاتو 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز