2777
2789
عنوان

فساد خواهرم

412 بازدید | 18 پست

سلام بچه های من خواهر وسطی هستم و خواهر کوچکم باهام خیلی راحته و24 سال داره خانوادم مذهبی معمولی هستند مدتی خواهرم از پارتی رفتن ومشروب خوردن جمع های مختلفی که میره برام گفته و موندم خانوادم در جریان بزارم یانه ؟ ازطرفی میگم اعتماد کرده واز طرفی میبینم هروز خواهرم داره گستاخ تر میشه میترسم خانوادم اوضاع رو بدتر کننند به  نظرتون جه کنم ؟با خودش هم حرف میزنم جبهه میگیره که من جوونم و باید جوونی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر بسته ب مادرت بگو یکم محدودش کنه مثلا اتفاقای خطرناکی ک توی پارتی ها میوفته رو بگو

ب خواهرتم مدام از حوادث بگو

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️

بیا باز شروع شد توصیه های حکیمانه...ولش کن بزار به قهقرا بره مهم اینه فعلا تو خونه کسی نمیدونه بعدا که گندش دراومد و دیگه کاری از دست کسی برنیومد مشاوره های نی نی سایت نجاتتون میدن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

من از این ترس تو پارتی ومشروب خوردن اتفاق بدی براش بیفته یا کم کم مواد زدن چون خیلی تحت تاثیر دوستاش گفتم به خانوادم بگم ولی طوری وانمود کنند که من نگفتم یا درجریان نیستن ولی حواسشون باشه ولی میترسم اوضاع خونه بد بشه

من از این ترس تو پارتی ومشروب خوردن اتفاق بدی براش بیفته یا کم کم مواد زدن چون خیلی تحت تاثیر دوستاش ...

ببخشید اینو میگم ولی بنظرم اول مقصر پدرو مادرتون هستن که خبری از بچشون ندارن مذهبی بودن تنها که کافی نیست باید آنقدر با دخترشون صمیمی ودوست باشن که کار به اینجا نکشه

حالا پارتی رفتن ازنظر یه عده پدرو مادر مهم نیست ولی وقتی میگی مقید ومذهبی هستید دارم میگم اینارو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

به نظرت خانواده اتفاقی بفهمن یا گندی بالا بیاره جنگش بدتر نیست؟

خانوادم بو بردن وهی از من میپرسن بتو چیزی نگفت مثلا تولدکی بود رفت ومنم نمیدونم چه کنم  بهشون میگه تولد دوستم ولی میره پارتی 

به نظرت خانواده اتفاقی بفهمن یا گندی بالا بیاره جنگش بدتر نیست؟

اگه خونواده بفهمه نتبجش جز بد شدن روابط این و خواهرش و جنگ باپدر و مادر نیست

ایشون اگه راز خواهرش رو نگه داره میتونه خواهرشو طرف خودش نگه داره و کاری کنه خواهرش حرف شنوی داشته باشه

اگه از خونه طرد شه بیشتر تو فساد فرو میره

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤

ببین تو حتما بابد یه کاری بکنی.... ولی بنظرم برای اینکه خواهرت بتونه حرفاش و باهات بزنه... فعلا با مشاور مشورت کن... بعد هم اگر میشه به خانواده بفهمونید که اگر حضور اونا و محبتشون کم بشه... دیکران جاشو پر میکنند... غلی الحساب یه مسافرت برنامه ریزی کنید تا زمان داشته باشی برا فکر کردن و تصمیم درست...

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی