2777
2789
عنوان

گردن کبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مگ چی میشه همسرت بوده دیگ 

خیلی واضح نبود بیشتر توضیح بده لطفا😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

من یه با اینجور بود فردا شبش جشن دعوت بودم ،حالا عینهو اسکولا لباس مجلسی تنم بود با شال دور گردنم سرم نه ها دور گردنم ،قشنگ هرکیم نمیفهمید قشنگ باشال دور گردنم به این موضوع پی میبرد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
من فقط لیزر صورت میرفتم چندین سال پیش لیزر به اون صورت باب نبود کلاه جراحی باید میزاشتم سرم لباس مخص ...

اهان خواهر ترسوندیم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سر همسرش خورده تو گردنش کبود شده😂😂😂💔

ممنون😂😂😂❤

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

چرا مال ما کبود نمیشه😂جنس گردنای شما چیه😑😶

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡