2777
2789
عنوان

حس میکنم حاملم

385 بازدید | 26 پست

دوستان این ماه اقدام بارداری داشتم طبیعی قرص میخوردم برای جلوگیری ول کردم بعد دوبار تست بیبی چک دادم منفی بود ب پریودمم۱۱روز مونده ولی بدنم خیلی عجیب غریب شده مثلا ساعت ۶صب پاشدم امروز انقد گشنم بود از دیشب برنج مونده بود نشستم با دوتا نون خوردم ب علاوه ی موزو ی کیک 😑همچین اشتهایی تو خودم ندیده بودم یا ساعت ۷یا۸ بیدار میشم خیلی گرسنمه یعنی طبیعی هیچوخ اینجور نبودم تازه همش حالت تهو دارم مخصوصا تخمه خوردنی 🙁کسی اینجور بوده ی ترشح نارنجی رنگ هم داشتم ۴روز پیش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خط اولو نفهمیدم چی شد

حالا اقدام داشتی 

یا طبیعی جلوگیری کردی 

یا قرص خوردی 

بعدم یازده روز هنوز مونده ب پریود‌..هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

خدایی بدنت تازه الان اماده شده برا اقدام کو تا بارداری و علايم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خط اولو نفهمیدم چی شد حالا اقدام داشتی  یا طبیعی جلوگیری کردی  یا قرص خوردی  بعدم ...

این ماه اقدام کردم خب ماهای پیش با قرص جلوگیری میکردم

ارع یازده روز مونده بیبی زندم منفی بود

احتمالش هست چند روزه  عقب انداختی؟؟؟ اگه دهنت همش خشک میشه و مزه تلخی داری تازگیا احتمال زیاد ...

۱۱روز دیگ پریود میشم اما همش گشنمه حالت تهو دارم سرگیجع همشم میخوابم😕