2777
2789
عنوان

بیاین از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 96 پست
ممنون عزیزم. نه بابا من دلم ضعف میره دومی رو بیارم. ولی شوهرم مخالفه میگه از لحاظ اقتصادی نمیتونم ...

هر چی خیره براتون پیش بیاد 

راستی پسر منم ویولون حرفه ای کار میکنه 

الان تاپیکهاتون خوندم متوجه شدم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
هر چی خیره براتون پیش بیاد  راستی پسر منم ویولون حرفه ای کار میکنه  الان تاپیکهاتون خوند ...

عه .چه جالب.

چند ساله میره؟؟

پسرمن از ۶ سالگی میره موسیقی .

ولی تقریبا دو سال ونیم هس که ویولون کار میکنه.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه .چه جالب. چند ساله میره؟؟ پسرمن از ۶ سالگی میره موسیقی . ولی تقریبا دو سال ونیم هس که ویولون ک ...

از ۸ سالگی فرستادیمش کلاس ویولون

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
از ۸ سالگی فرستادیمش کلاس ویولون

انشاالله موفق باشن🥰🥰🥰

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
سه ماه دیگه سه سالشم‌تموم میشه دو روز یاد میگیره باز دوباره از اول شروع میکنه بخدا دیگه چندشم میشه ک ...

اخی عزیزم شاید واقعا الان هنوز زوده براش ،توانایی نداره منم دخترم دو سال و نیمه گرفتم ولی با یک روز یاد گرفت ،شاید هنوز بچتون آماده نباشه

هانی ژل رویال بر روی هورمون های تنظیم کننده رشد اثر می‌گذارد و باعث افزایش کلسیم و فسفات در استخوان سازی می شود. در نتیجه باعث افزایش طول استخوان و قد می شود و مصرف هانی ژل رویال می‌تواند به کسانی که به دلایل مختلف مثل بلوغ زودرس و عدم رشد مناسب دارای قد کوتاه هستند کمک کرده تا قدشان افزایش یابد. این ماده کاملا طبیعی و بدون اثرات جانبی است. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/هانی-ژل/