2777
2789
عنوان

بیاین از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خداوند حافظ هر دو فرزندتون باشه دوست عزیز با کامنت شما خیلی روحیم بهتر شد 

واقعا تو سن بالا آوردن بچه سخته....اگربچه اول باشه،چون اولین تجربه هست ذوق وشوق نگهداریش رو داری ولی بچه دوم اینجورمسائل کمتر میشه

تو سن بالا حتی اگرحوصله ی نگهداری بچه رو داشته باشی،توانت نسبت به گذشته کمتره

بچه گناهی نداره ونیازبه مراقبت وبازی داره...اون که متوجه نمیشه من الان حوصله ی بازی باهاش رو ندارم،بنابراین لجبازی میکنه

دخترم خیلی کمکم هست.چون جوون وشادابه و حوصله ی بیشتری نسبت به من داره

خدایا بی نهایت شکرت
بعضی بچه ها نگهبان پدرمادرن😂

اون ک دیگ فاجعه س. ولی همه چی ب شیوه ی تربیتم بستگی داره.فک نکنم از دختر من بیش فعال تر وجود داشته باشه.ولی از وقتی نوزاد بود ساعت ۹ و ۱۰ شب میخوابوندمش الان عادت کرده دیگه

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪

ساعت شیش  صب بلندشدم باسردرد تاالان ازاین بدترم داریم ازهمه لحاظ خسته ام ازهمه چیز وحشت دارم ازسفر بگیر تاغذا خوردن ازبس پرانرژیع 

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
واقعا تو سن بالا آوردن بچه سخته....اگربچه اول باشه،چون اولین تجربه هست ذوق وشوق نگهداریش رو داری ولی ...

آره توان و حوصله آدم کم میشه 

من خودمم ۵ ماهه دیسک کمرم عمل کردم 

یه عطسه درست نمیتونم بکنم هنوز

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
واقعا؟!!!!! چرا؟؟

نمیدونم کلی دکتر بردم .

نخورد که نخورد.

با شیشه شیر هم استفراغش میومد.

یعنی یه روزهایی تو شهر غریب و تنها گذروندم که خدا به کافر هم نشون نده.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
بانظرت مخالفم البته بچه هام آرومن

بله خودمم گفتم که یا ارومن  یا کمکی دارن

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
عزیزم خیلی سخته  امیدوارم الان که بزرگ شده لذتشونوببرب

فداتشم.

الان ده سالشه .

نمیتونم از سر سفره جمعش کنم🤣🤣🤣

عاشق غذا خوردن هست.

قدش ماشالاه به ۱۲ ساله ها میخوره .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
فداتشم. الان ده سالشه . نمیتونم از سر سفره جمعش کنم🤣🤣🤣 عاشق غذا خوردن هست. قدش ماشالاه به ۱۲ ...

هزار ماشالله 

خدا رو شکر که رشدش خوب بوده

شما هم تصمیم قطعیتون به تک فرزندیه؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
هزار ماشالله  خدا رو شکر که رشدش خوب بوده شما هم تصمیم قطعیتون به تک فرزندیه؟

ممنون عزیزم.

نه بابا من دلم ضعف میره دومی رو بیارم.

ولی شوهرم مخالفه میگه از لحاظ اقتصادی نمیتونم برسم..