2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

193 بازدید | 26 پست

بچه ها من رویه پسری کراش زدم تو اینستا چندین ماهه

بعد رفتم یه اکانت فیک زدم بهش درخواست دادم قبول نکرد دایرکت دادم جواب نداد و باز دایرکت و درخواست دادم اومد فالوم کرد و یه کم حرف زدیم و من گفتم ازت خوشم اومده و این حرفا ..بعد من یه پیج کراش یابی فالو کرده بودم اونجا به شوخی کامنت گذاشتم چرا کسی رو من کراش نمیزنه اینو دیده و باهام حرف نمیزنه میگه چرا باید همچین کامنتی بذاری وقتی رو من حس داری بعدم گفت این رابطه تهش دلشکستگیه .... الان دوهفته اس دیگه پیاما مو سین نمیزنه چیکار کنم؟کلی معذرت خواهیم کردم اما نمیبینه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط داری خودتو خار می‌کنی

اخه روش حس دارم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چیزی که با منت باشه بدرد نمیخوره عزیزم 

مخصوصا علاقه اگه اونم دوست داشت وقتی گفی میخایش میچسبید بهت نه چس کنشو بندازه تو برق

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ولش کن بره

اخه واقعا بهش حس دارم

کار خیلی چیپی کردی 

کدوم کارم ؟؟کامنت گذاشتنم؟؟!!