2777
2789

اینکه لباس کهنتو از سر خساست تو پستوهای خونه نگه نمیداری ، اینکه نمیزاری دم در و میدی به کسی تا استفاده کنه 

کاره خوبیه ، نباید فرد سرزنش بشه 

درسته بهتر اینه چیزی رو که دوست داریم انفاق کنیم اما اگع هم اینطور نبود باز هم کاره خوبیه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آره شاید 

ولی به نظرت  وسایل قدیمی و چیزهایی که لازم نداریم چه کنیم 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عیب نداره الان جامعه خیلی نیاز داره متاسفانه به این مدیریتها...مادرم دو روز فوت شده بود یکی از همشهری هابنده خداامده بودخونه مامانم هی می گفت بنده خدا لباساشم همش مونده حالا خودشم سر و وضع درستی نداره از کارافتاده پیدشده مامانم گاهی کمکش می کرد البته گذاشتیم چهلم اگرامد گفت دوباره بهش می گیم هرچی لازم داشتی بباببر...البته چندسال پیش یه یخچال قدیمی مادرم بهش داده بود بااینکه پسرودختراش داشتن اما خودش یخچال نداشت اب گرم می خوردتوتابستون مریض می شد.‌‌..اون روزم دیدم بیرون یه اش نصفه کنار جوی اب یه جون رد می شد برداشت سرکشید بااشتها ناراحت شدم...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اینکه لباس کهنتو از سر خساست تو پستوهای خونه نگه نمیداری ، اینکه نمیزاری دم در و میدی به کسی تا استف ...

وقتی اون لباس رو خودت نمیتونی استفاده کنی انتظار داری فقیر ها استفاده کنن

وقتی اون لباس رو خودت نمیتونی استفاده کنی انتظار داری فقیر ها استفاده کنن

چرا نتونم خودم استفاده کنم ، مگه پاره شده 

فقط کهنه هست ، کسی که فقیر باشه و‌نداشته باشه استفاده میکنه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چرا نتونم خودم استفاده کنم ، مگه پاره شده  فقط کهنه هست ، کسی که فقیر باشه و‌نداشته باشه استفا ...

لباسی که میدی به فقیر ها صد در صد قابل استفاده نیست وگرنه خودمون استفاده میکردیم.

منظور از این متن هم این بود که اگه میخواین کمکی کنید یا ثواب کنید براشون وسایل نوه بخرید . نه وسایلی که قابل استفاده نیست رو بدید بهشون 

کلی گفتم 

لباسی که میدی به فقیر ها صد در صد قابل استفاده نیست وگرنه خودمون استفاده میکردیم. منظور از این متن ...

خوده شما تا ته لباس رو درمیارید بعد استفاده نمیکنید؟؟ 

کی لباس پاره میده به کسی !!!

لباسی که یه مدت پوشیدی بعد دیگه برات تکراری شده رو رد میکنی بره 

کاره این ا‌دمها هم ارزشمنده نه فقط اونایی که پول دارن و نو میخرن 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌