2777
2789
عنوان

ژل لوبریکانت

7480 بازدید | 25 پست

سلام کیا از این ژل برای رابطه استفاده میکنن

من اقدامم برا بچه تنبلی هم دارم ولی ببخشید ببخشید خشکی واژن دارن بدون این ژل نمیتونم😔

یعنی راسته میگن اینا اسپرم و میکشه از یه نظرم میگن اگه اینطوری باشه که به عنوان وسیله جلوگیری استفاده میشه

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

اره اگه میخاین اقدام کنی استفاده نکن 

روغن نارگیل استفاده کن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الکی میگن عزیزم

نه عزیزم نباید استفاده کنی 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اره اگه میخاین اقدام کنی استفاده نکن  روغن نارگیل استفاده کن

یعنی روغن نارگیل روی اسپرم تاثیر نداره؟

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

وایی من یبار تو رابطه از ژل لوبریکانت استفاده کردیم یعنی بعدش عفونت قارچی گرفتم 

جدی😥

یعنی روغن نارگیل روی اسپرم تاثیر نداره؟

نه من شنیدم این ژل ها چون شیمیایی هستش اگه اسپرم و نکشه ضعیف میکنه و درصد بارداریو میاره پایین باز هم از دکتر سوال کن 

نه عزیزم نباید استفاده کنی 

اخه گند شده رابطمون هم من اذیت میشم هم همسرم بعضی وقتا میگه اصلا ما بچه نمیخوایم (چون دکتر گفت هیچی نزن ولی من خشکی دارم😭😭😭)