2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟ چون من می‌خوام بخرم واسه کلینیک ، می‌خوام رضایت مردم رو بدونم

من میرم دو تا دستگاه یکی چربی هارا میشکنه و تا سه روز نباید چربی بخوری خیلی خوبه خواهرم زودتر از من رفته خیلی خوش اندام شده

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
کلینیک استقبال میشه ؟ شلوغ میشه جایی که می‌رید؟

اره خیلی ما شهرستانیم یکی از بخش های شهر مون میشه حدود ۲۰ کیلو متر با ما فاصله داره ولی خیلی میان با اینکه فاصله زیاده 

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊

خدایی بهتر از دستگاه اوندا من جایی ندیدم 

قبلا دستگاه های لاغری دیگه رو هم امتحان کردم که میگم این دستگاه

با اونا جواب نگرفته بودم.رفتم مطب خانم دکتر مدعی نما گفتن که این دستگاه جدیده و تاثیر داره و 

با نا امیدی رفتم برای لاغری با دستگاه به صورت موضعی برای  شکم و پهلو
الان بعد از سه جلسه واقعا نصف چربی های شکم و پهلوم آب شده 

واقعا باور نکردنیه هر کی میبینه منو میگه چیکار کردی با اون همه چربی تو پهلو و شکمت

من میرم دو تا دستگاه یکی چربی هارا میشکنه و تا سه روز نباید چربی بخوری خیلی خوبه خواهرم زودتر از من ...

سلام عزیزم خوبی از چه دستگاهی استفاده کردی تروخدا راستش بگید واقعا سایز و وزن کم کردید مشکلی پیش نیومد من میخوام دستگاه اوندارو برم جلسه ای ششصد هرلاین جدا خیلی میش هزینش میترسم جواب نگیرم