منم ندول دارم میترسم برم نمونه برداری. فعلا دکتر گفته تا آخر شهریور قرص بخور دوباره بیا
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مامانم رفت دکتر گفت معلوم نیست خوش خیم یا بدخیم بهتر دربیاری علائم شما چی بود؟چرا این همه این بی ...
علایم از بزرگ شدن تیروییدم فهمیدم. باد کرده
از بعد کرونای لعنتی اینجوری شد
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
مامان منم بعد کرونا سرفه اش قطع نمیشد رفت دکتر سونو کردن گفتن ندول داره باد هم نداشت واکسن چی زده بو ...
واکسن نزدم تا حالا