چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم البته به دنبال یک آهو هستم آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
چه استاد داغونی تو خدای استعدادم باشی یکی هی بگه استعداد نداری کودن میشی اگه میتونی اس ...
تو شهرمون فقط یه کلاس موسیقی هست متاسفانه
من پنج سال پیش میرفتم اون موقع بیشتر اذیت میکردن که منم وسطاش ول کردم و ادامه ندادم بعد الان دو هفته ایی هست دوباره شروع کردم ولی بازم با همون استاد چون کسی دیگه ایی نیست 💔
اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
تو شهرمون فقط یه کلاس موسیقی هست متاسفانه من پنج سال پیش میرفتم اون موقع بیشتر اذیت میکردن که ...
ادامه بده تا یه چیزایی دستت بیاد
ترم بعدو مجازی برو
ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم البته به دنبال یک آهو هستم آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
باید تمرینت زیاد باشه. حدااقل روزی نیم ساعت یا بیشتر. تکرار و تمرین. حین تدریس استاد،صداشو ضبط کن. بعد درسو رو ساز پیاده میکنه فیلم بگبر. یه دفتر نت داری،رفتی خونه بعد هرجلسه اول تمام چیزایی که استاد گفته رو تو دفتر وارد کن بصورت تئوری داشته باش،بعد فیلمو نگاه کن روساز تمرین کن. گاهی شده بیش از ۱۰ بار فیلمو نگاه میکنم.فیلمو جلومیارم جای انگشتارو سار پیدا کنم. سه تار همینجوریه گاهی آدم کم میاره میخواد بزاره کنار.
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا