2777
2789
عنوان

مامانای مهربون به بچه دو سالتون چن میلی قطره آهن میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
طعم دارشو معمولا بچه ها دوس دارن 

تو خونمون کمپانی انواع قطره های آهنه از بس خریدم و یه بار نخورده تو آبمیوه قاطی میکنم میدم بهش گاهی تو غذاش ولی اخر میفهمه تف میکنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم دکتر براش تجویز کرده آهن؟

نه من بعد از ۶ ماهگی بهش دادم الان دو سالش هست همچنان میدم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
ابی هر یک سی سی ۱۴ میلی اهن داره  قرمز هر سی سی ۷ میل اهن داره

پس کاش از این به بعد آبیشو بخرم 

آخرین بار چند خریدی؟

امشب قرمزشو خریدم ۶۵ تومن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
تو خونمون کمپانی انواع قطره های آهنه از بس خریدم و یه بار نخورده تو آبمیوه قاطی میکنم میدم بهش گاهی ...

بجاش سه شیره بهش بده تا خدایی نکرده بدنش کمبود آهن نداشته باشه

منم تا دوسالگش دادم بعد قطع کردم تازگیا دوباره بهش کیندر میدم خودم‌خودسرانه

اگه اشتهاشو خوب میکنه بده 

گاهی بچه ها بخاطر کمبود ویتامین و کم خونی بد غذا میشن

فکر کنم نزدیکه ۱۰۰ تومنه 

آبیش به صرفه تره پس 

چون بخوام روزی ۲ تا قطره بدم زود تموم میشه ولی آبیشو روزی یکی بدم هم دیرتر تموم میشه هم ارزون تر میشه 

مرسی که راهنمایی کردی 😍

هانی ژل رویال بر روی هورمون های تنظیم کننده رشد اثر می‌گذارد و باعث افزایش کلسیم و فسفات در استخوان سازی می شود. در نتیجه باعث افزایش طول استخوان و قد می شود و مصرف هانی ژل رویال می‌تواند به کسانی که به دلایل مختلف مثل بلوغ زودرس و عدم رشد مناسب دارای قد کوتاه هستند کمک کرده تا قدشان افزایش یابد. این ماده کاملا طبیعی و بدون اثرات جانبی است. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/هانی-ژل/