2777
2789

من قطره لیپوزوفر میدم 

شما چی میدین و چن میلی؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

من همیشه دو تا قطره چکون میدم. البته دخترم دو سال و هشت ماهش هست چون بدغذا هست گوشت و‌مرغ نمیخوره دکتر اهنش رو قطع نکرد

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوره😫😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من لیپوزوفر ابی یه سی سی میدم

فرق آبی با قرمزش چیه؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
نمیخوره😫😑

طعم دار هم نمیخوره؟

من آهن نمیدم ولی کیندر میدم روزی ۵ سی سی

کیندر مولتی ویتامینه؟

دختر منم نمیخوره 😭😭

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
طعم دار هم نمیخوره؟

اصلا. بعد یک سالگیش هیچ جور دارویی نمیخوره. پسرم هم نخورد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دختر منم نمیخوره 😭😭

طعم دارشو معمولا بچه ها دوس دارن 

اصلا. بعد یک سالگیش هیچ جور دارویی نمیخوره. پسرم هم نخورد

عزیزم...بجاش شیره انجیر و انگور و خرما بده که آهنش جبران بشه