2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده 😪🤕🤦‍♀️💔

1023 بازدید | 22 پست

ببخشید چون هر چی تایپیک زدم کسی نمیومد تو تایپیک مجبور شدم عنوان اینو بزارم 🙏😬معذرت 

عفونت لگن و تخمدان پلی کیستیک و رحم سرد ، ضعیف شدن تخمدان

من دکتر رفتم متخصص زنان سونو نوشت گفت عفونت لگن داری لگن درد طور دلم درد )سونو رحم  خود دکتر متخصص زنان تو مطبش گرفت (

لگنم ب شدت درد میکنه نمیتونم بشینم انگاری شکسته  

کمردرد و پا هم درد میگیره

تخمدان پلی کیستیک هم دارم ، تخمدان ها پر از کیست ها ریز و درشت،  تخمدان هام ضعیف هم شدن اینقدر جاشون تیر میکشه 

الان ۲ دوره دارم دارومیخورم هیچی 

۲و۳ تا دکتر رفتم

کسی بوده این مشکلات داشته باشه ب خصوص آیت عفونت لگن ک جفتشون هم ک  یکی از عوارض ناباروری هست 😖😬🤦‍♀️💔🥺🤕😪

این دکتر هم ترسوند منو گفت مشکل میشه 💔 

بازم ببخشید مجبور شدم عنوان اونو بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سال قبل عفونت لگن داشتم با انتی بیوتیک های تزریقی که چند شب رفتم درمانگاه تو سرم بهم زدن برطرف شد

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
خب ماکه دکتر نیستیم

بله عزیزم میدونم منم درمان نخواستم 

گفتم اگه خودتون یا آشناها اطلاعاتی دارید 

نگفتم درمان چیزی بگید 

ب دکتر و دارو باشه ک ۳و۲ بار رفتم  

بچه میخای چکار حال داری  من قید بچه رو زدم دیگه الکی چقدر غصه خوردم دوا درمان کردم ای بابا دل ...

😓منم خاطر خودم نیست ب خاطر شوهرم اون بیچاره چ گناهی کرده ب خاطر عیب من ی عمر حسرت بچه داشته باشه