2789
چجوری

با رژیم و ورزش 

اول از همه رو گوشیت برنامه گام شمار نصب کن اینطوری مجبوری هر روز پیاده روی کنی

رقص بکن و رژیم بگیر 

رژیمای سخت نه اول هله هوله و شیرینیجات و..حذف کن و کم خوری کن

تیروئید که نداری؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن ندارم 

اگه به خودت نیایی وزنت بیشتر و بیشتر میشه پس مجبوری از الآن جلوی خودتو بگیری 

نگو دارم رژیم میگیرم افکارتو نبر سمت غذا بهش فکر نکن 

همش تو ذهنت بگو من گشنه م نیست سیرم..هروقت دلت غذا خواست یا زیاده روی کردی به چیزای بد فکر کن که حالتو به هم میزنه جوری که بی اشتها شی و میلت نکشه

بشقاب و قاشقتو کوچیک کن ..بنظر من بیشتر از معده این چشمها هستش که سیرمونی ندارن 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
وسواس فکری نمیزاره رژیم بگیرم چیکار کنم😭😭

من عصبی یا ناراحت شم همش میرفتم سمت غذا انگار با بدنم مشکل داشتم هی دوست داشتم بخورم

ولی دیگه دارم جلوی خودمو میگیرم که نخورم .میگم حیف بدن من که اینطوری داره بی ریخت میشه و...من اندام عالی میخوام و بهش میرسم و ...

بهشون فکر نکن به وزن دلخواهت فکر کن .وقتی افکارت رفت سمت غذا حواستو پرت کن یا بگو اینهمه خوردی آخرش چیشد چربی و اضافه وزن