2777
2789
عنوان

معجزه ی زندگیم

2140 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر

امشب خواستم اینو بگم چون اگه نگم نمک نشناسیه اما ذره ای از لطف خدارو جبران نمیکنه

خواستم بهتون بگم که چله ی سوره ی فیل به نیت رزق و روزی واقعا معجزه ها میکنه اگه اعتقاد ندارید که هیچ روی سخنمم با کسایی هستش که اعتقاد دارن من هم خودم یه اتفاقات باور نکردنی که اصلا همچین چیزایی تو تخیلم نمیگنجید پیش اومد و خیییییییلیای دیگه که از این چله معجزه ها دیدن  

فقط اگه دیدین حاجت نگرفتین نا امید نشین بازم ادامه بدین قطعا اگه به صلاحتون باشه تاکید میکنم اگه به صلاحتون باشه جور میشه

آیاتش کوتاس اما خدا میدونه تو تک تکشون چه سری نهفته 

من حتی واسه اینکه یادم نره آلارم گذاشتم

اگه دوس داشتید هر روز یک مرتبه به مدت چهل روز بخونید به نیت رزق و روزی

موفق باشید التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا توضح بده چجوری شد

من و برزخ هستم همه طلبکارا بهمون حمله کردن دیگه خستم داغونم 😢😢😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
توروخدا توضح بده چجوری شد من و برزخ هستم همه طلبکارا بهمون حمله کردن دیگه خستم داغونم 😢😢😢

توکلتو از دست نده دلتو بسپار به خدا

من خیلی از مشکلاتم حل شد که از گره کور هم کورتر بود

امیدوارم خدا هم دلت هم اوضاعتو آروم کنه🙏

بله نه لزوما بعد از نماز هر موقع از روز که دوس داشتید میتونید بخونید ولی اگه بین نماز ظهر و عصر باش ...

مرسی انجام دادم نتیجه گرفتم خبرت میکنم ممنون واقعا ❤️😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
توکلتو از دست نده دلتو بسپار به خدا من خیلی از مشکلاتم حل شد که از گره کور هم کورتر بود امیدوارم خ ...

عزیزم اره توکلم که به خودشه 

ولی انقدر بدهی قرض سرمونه دوست دارم فقط شب باشه کسی زنگ نزنه از روز دیگه میترسم 😢

توروخدا دعام کن من سونیا هستم به اسمم دعا کن شاید دعات در حقم ادا شد 

منم از فردا میخونم این سوره رو مرسی که گفتی گلم الهی برکت روزی همیشه مثه چشمه براتون باز باشه 😍🙏🙏🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عزیزم اره توکلم که به خودشه  ولی انقدر بدهی قرض سرمونه دوست دارم فقط شب باشه کسی زنگ نزنه از ر ...

من که کسی نیستم اما حتما دعا میکنم عزیزم

لطف داری ممنون از دعای قشنگت

خیرش ده برابر نصیب خودت بشه❤💚🤲🏻