lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان در چه حالید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 77 پست چه میکنید منکه رفتم دندون کشیدم بی حسم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/05 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9710 اصراری نمیکنم ان شاءالله که آرامش نصیب دلت دیگه روحی و جسمی به هم وصل مرسی عزیزم به دعاتون خیلی احتیاج دارم.... خستم🍁🙂 میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
جیگرررررررررررر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 11713 برای چی آخه پیش قدم نشدین سر ی چیز الکی جدی جدی دعوامون شد اواین باره انقدر طول کشید «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡ ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خسته ام از زندگی میگذره ان شاءالله به آسونی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 مرسی عزیزم به دعاتون خیلی احتیاج دارم.... خستم🍁🙂 اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم عزیزم الهی که غمی کنج دلت لونه نکنه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 سر ی چیز الکی جدی جدی دعوامون شد اواین باره انقدر طول کشید عزیزم ان شاءالله که زودی حل میشه و آشتی میکنین و همه چی مثل قبل رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9710 اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم عزیزم الهی که غمی کنج دلت لونه نکنه فدای دل مهربونت بشم عزیزم بهترینا نصیبت بشه میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ۱۷ماهشه🥰 ای خدا ذوق 🥺😍ماشالله به جونش خدا نگه داره براتون رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 فدای دل مهربونت بشم عزیزم بهترینا نصیبت بشه خدانکنه قشنگم ان شاءالله خدا بخواد چند روز دیگه راهیه مشهدم حتما اونجا یادت میکنم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9710 خدانکنه قشنگم ان شاءالله خدا بخواد چند روز دیگه راهیه مشهدم حتما اونجا یادت میکنم ... عزیزدلم مرسی ۵ صلوات براتون فرستادم مرسی ببخشید نمیدونستم این خوبی رو چجوری جبران کنم میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
bano1996 عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 2303 ای خدا ذوق 🥺😍 ماشالله به جونش خدا نگه داره براتون فدات گلم ♥️😍انشالله یکی از این فرشته ها نصیب شمامهربونم🥰 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عزیزدلم مرسی ۵ صلوات براتون فرستادم مرسی ببخشید نمیدونستم این خوبی رو چجوری جبران کنم مرسی مهربون همین یه دنیاس رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خب دیگه اکثرا این حالو دارم الهی که حال خوب نصیب دلتون رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9710 مرسی مهربون همین یه دنیاس خیلی ممنون دوست خوبم🍁خدا حفظتون کنه سفرتون بی خطر میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙