lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان در چه حالید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 77 پست چه میکنید منکه رفتم دندون کشیدم بی حسم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/05 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 بدترازدندونکشیدنحسینیست من۲هفتهقبلدندونعقلماکشیدمهنوزلثمبستهنشده تازههیاستخوانریزهاز ... عزیزم حالا من دندون جلوم بود خیلی چیزی نبود الان هنوز یکم خونه دیگه تا بگذره رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دراز کشیدم دارم سقفو نگا میکنم😂 چه ویو قشنگی 😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12404 منتا بچه ها خوابند میخوام بلند شم تمیز کنم.البته فقط سالن اشپزخونه.اتاقا برا فردا. من باردارم ۳۴ هفته شدم امروز اصلا حال و انرژی نداشتم امروز فقط ظرفارو ریختم توی ماشین همین 🥲🥲من اصلا اینجوری نیستم امروز دیگه انرژی نداشتم و ندارمم هنوزم 😞😞😞 •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 کنار همسرم رو دراز کشیدم هر دو نگاه گوشی میکنیم زندگیتون پر از عشق رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 انقدر گریه کردمچشام درد میکنه چرا گلی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
دیباجان عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 514 عزیزم حالا من دندون جلوم بود خیلی چیزی نبود الان هنوز یکم خونه دیگه تا بگذره یهتکهگوشتروکبابکنبذارروشتازودترخوببشهمنبادمنیوداینکاراکنم
دیباجان عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 514 یهتکهگوشتروکبابکنبذارروشتازودترخوببشه منبادمنیوداینکاراکنم یادمنبودمنظورمه
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 رو تخت دراز کشیدم استراحت کنم شام و کیک درست کردم بعد هم مهمون اومد ازشون پذیرایی کردم&n ... خسته کارا نباشین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
جیگرررررررررررر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 11713 چرا گلی ۷روزه با شوهرم قهرم حالم بده هجو بلاک کردیم عقدیم «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡ ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
۷۷mina عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 14429 خسته کارا نباشین سلامت باشی عزیزم 💖 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 منم رفتم ترمیم دندون الان سریش رفته درد گرفته 🥲 لعنت به هر چی درده رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 نشستم دارم به مریضی همسرم فک میکنم سرما خوردهدیا کروناس😢 عزیزم ان شاءالله که چیز خاصی نباشه و زودی خوب شن رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 داشتم به خیانت پارتنرم فک میکردم 🖤 چجوری میتونن واقعا رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)