2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

81 بازدید | 10 پست

نمیخوام مریض شم یا هیچی ولی انقد ازین زندگی حالم بهم میخوره و خستمه و اصلا نمیدونم چمه یه گوشه زل میزنم گریه میکنم خود ب خود و هیچ کاریم نمیتونم کنم تمام روز بدن دردم و ن توان روحی دارم ن جسمی. دعا کنین زودتر بمیرم 

خدا نکنه چرا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراعزیزم مشکلت چیه

نه خونواده درستی دارم ن هیچی . ن تونستم درسمو بخاطر روحیه فجیعم مثل ادم ادامه بدم چون بشدت درسم خوب بود و این منو عذاب میده . کلی خیانت هم دیدم و ازین نظرم کلی‌ شکست خوردم . تمام زندگیم تنش و استرس بوده و با دارو و قرص اعصابمو فلان سر میکردم . 

افسردگی ریشه ای شدید داشتم ، کلی دارو مصرف کردم اولاش خوب بود ولی زمان ک گذشت مثل الان یعنی دیگ هیچ ...

مشخصه عزیزدلم ک افسردگی داری

کاش مشاورت رو عوض میکردی یا حداقل با یکی صحبت میکردی که دلت آروم بشه

نه خونواده درستی دارم ن هیچی . ن تونستم درسمو بخاطر روحیه فجیعم مثل ادم ادامه بدم چون بشدت درسم خوب ...

اشکالی نداره گلم همین که تن سالم داری یه دنیاست همه توزندگیشون مشکل دارن میدونم همه اینایی که کشیدی زجرآوربوده امااین کاردنیاس هرکسی یجوری امتحان میش سعی کن خودتونبازی بایه چیزی یه کاری خودتومشغول کن