2777
2789
  • سلام به همه والدینی که این متن رومیخونن و دغدغه رشد و تربیت بچه هاشونو دارن.
    خوشبختانه بچه ها به شادی و گوش دادن آهنگ های شاد علاقه زیادی دارن و گوش دادن به آهنگ فواید زیادی داره اونم اهنگ شاد. شاد بودن کودک یک فاکتور مهم تور رشد روانی سالم انسان هاست. و متاسفانه آهنگ های شاد زیادی هستن که بیشتر از مفید بودن برای کودک مضر هستن. به طور کلی گوش دادن به آهنگ حتی از سنین نوزادی برای کودک مفیده، چرا که حواس شنیداری اون رو درگیر میکنه و باعث میشه مغز فعالیت بیشتری کنه و به رشد مغز کمک میکنه. آهنگ باعث میشه حافظه کودک تقویت بشه و شعر های احساسی باعث رشد ابعاد احساسی کودک میشن. همچنین وقتی کودک از سن خیلی پایین شعر های آهنگین گوش میکنه و با اون ها تکرار میکنه خود به خود دایره لغات وسیع تر، قدرت تکلم بهتر و به تبع اون اعتماد به نفس بیشتری خواهد داشت. اما اگر محتوای آهنگ مضر باشه، ابعاد مثبت گوش دادن به ترانه رو تحت تاثیر خودش قرار میده. آهنگ کودکانه باید متناسب با سن کودک باشه. محتوایی که زودتر از موعود کودک رو به طور منفی و خارج از کنترل خانواده با مفاهیم بزرگتر ها آشنا کنه بسیار مضره چراکه ایده آل های اشتباهی رو برای کودک تعریف میکنه. شما میتونید اهنگ کودکانه شاد فارسی رو از سایت های متفاوت کودک مثل وولک گوش بدید و لذت ببرید. یادتون نره با کودکتون آهنگ های مخصوص اون رو زمزمه کنید و کنید و شما هم در شادی کودک مشارکت کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان