2777
2789
عنوان

پیشنهاد دوستی

219 بازدید | 10 پست
چه جوری باید یه پسر به یه دختر جهت اشنایی پیشنهاد دوستی بده؟

پ ن :پسره پزشکه دختره تو کافی شاپ کار میکنه

داداشم  از من کمک خواسته منم هیچ ایده ندارم 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

پیشنهاد نمیخواد همین که شغلشو بدونه کافیه تا خودش بیاد😂 البته به دور از شوخی بهترین راه اینه که رک و راست و با احترام بهش بگه من از شما خوشم اومده

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا خودشون باید این چیزا رو بدونن و بلد باشن😁نیازی به راهنمایی نیست

اگه نیازی نبود که نمیومد به خواهر کوچکترش بگه 

میگه تو برو باهاش حرف بزن ببین کسی تو زندگیش هست

پیشنهاد نمیخواد همین که شغلشو بدونه کافیه تا خودش بیاد😂 البته به دور از شوخی بهترین راه اینه که رک ...

اخه میگه شاید طرف متاهل باشه یا کسی تو زندگیش باشه

اول چند بار بره کافه تنها یه کتابم ببره که مثلا مشغوله اگه شد یکم با اون دختر صحبت کنه بعد یه کادو کوچیک بگیره و ازش بپرسه می‌تونن باهم دوست بشن

اگه جواب رد داد کادو رو پس نگیره محترمانه خداحافظی کنه و بره چرا اینو میگم چون نه شنیدن یه جورایی ترسناکه و مردا رو عصبی می‌کنه، بگو از الان براش آماده باشه

می‌دانستم که نمی‌رسم اما رفتم، تمامِ شب، تمامِ روز...
بگه که ببخشید خانوم محترم من از شما خوشم اومده اگه قبول کنین خانواده ها درجریان باشه یه مدت همو بشنا ...

مشخص نیست وضعیت تاهل طرف چیه؟

اخه میگه شاید طرف متاهل باشه یا کسی تو زندگیش باشه

اگه بود که خب طرف میگه مزاحم نشید ولی خب میشه از همکاراشم تحقیق کنه

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان