2777
2789
عنوان

عمل فتق بیضه

14002 بازدید | 30 پست

سلام به همگی 

بچه ها من همسرم آخر هفته عمل فتق بیضه داره خیلی استرس دارم اصلا نمیدونم بعدش چه مراقبت هایی میخواد چی باید بخوره کی میتونه به فعالیت روزانه ش برگرده کلن خیلی دلهره دارم 

اینجا کسی هست که از نزدیکانش یا همسرش عمل فتق بیضه یا کشاله ران انجام داده باشه ممنون میشم اگه اطلاعی دارید برام توضیح بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخت بود؟ بعد عمل خیلی درد داشتن ؟ بستری شدن شب بیمارستان؟ چند روز بعد به حالت عادی برگشتن

شب عمل برادرش پیشش بود ودردش زیاد بود که مسکن قوی بهش میزد اثر نکرده بود دوباره یکی دیگه زدن تا بهتر شد و تونسته بود بخوابه   

یک هفته بعداز عمل رفت سرکار 

از دسشویی فرنگی استقاده می‌کرد 

بلند کوتاه شدن براش سخت بود مثل عمل سزارین بود درد داشت اون قسمت

شب عمل برادرش پیشش بود ودردش زیاد بود که مسکن قوی بهش میزد اثر نکرده بود دوباره یکی دیگه زدن تا بهتر ...

خیلی خیلی ممنونم ازتون که توضیح دادین مرسی عزیزم😘😘

بعد از عمل چند بار رفتن دکتر برای ویزیت دوباره؟ چند بار دکتر بعد از بیمارستان معاینه شون کرد

یه دفعه رفت که بخیه هاش رو کشید 

یه دفعه دیگه هم رفت چون درد داشت براش سونو نوشت وگفت مشکلی نیست چون اون چیزی که داخل بدنش گذاشتن اسمش رو نمیدونم‌ یه حالت توری مانند داره گفت تا اون قسمت باگذشت های بدنت یکی بشن یکم درد داره

سلام اسی خوبی ،شوهرت عمل کرد ؟؟ میشه بگی بیحسی بود یا با بیهوشی و اینکه چقدر توبیمارستان بستری موند؟؟مراقبت بعد عملش چیا بود ممنون میشم ازت

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
سلام اسی خوبی ،شوهرت عمل کرد ؟؟ میشه بگی بیحسی بود یا با بیهوشی و اینکه چقدر توبیمارستان بستری موند؟ ...

سلام عزیز دلم ببخشید من پیامتو دیر دیدم آره عزیزم شوهرم عمل کرد همه چی خوب بود ببین یه شب قبل از عمل ساعت ۸ شب اینا بود بستری شد صبح ساعت ۱۰ بردنش اتاق عمل تا ساعت ۲ ظهر هم در حال عمل و ریکاوری بود آوردنش تو بخش تا ساعت ۶ عصر اینطورا گیج و منگ بود و می‌خوابید کلن درد قابل تحملی داره عزیزم و فردا ظهر هم مرخص شد بعد بیهوشی کامل بود تا دو سه روز نمیتونست صاف راه بره و دولا دولا راه می‌رفت بعد کم کم بهتر شد کلن یه هفته سختی داره تو این یه هفته آبمیوه و جیگر و سوپ و کمپوت زیاد مصرف کرد من زیاد بهش دادم زود سر پا شد یه هفته بعد هم رفتیم بیرون جوج زدیم 😁😂

سلام عزیز دلم ببخشید من پیامتو دیر دیدم آره عزیزم شوهرم عمل کرد همه چی خوب بود ببین یه شب قبل از عمل ...

عززیززممم خداروشکر ،ببخش ازت ی سوال دیگم دارم فتق دو طرفه بود یا ن ،اومد خونه ک درد وحشتناک نداشتن؟

الان وضعیتش خوب هست ؟ماشک گذاشته دیگه درسته ؟؟

ممنونم اگه جواب بدی 🌹❤️❤️

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤