2777
2789
سلام خوبی منم اینجوریم میشه بگی واسه تو چجوریه کیست یا جوش؟

سلام عزیزم مرسی تو خوبی...من نمیدونم دقیقا چیه ولی روی لابیا داخلیه اون لابیای مینور نزدیک قسمتی که دسشویی میکنی یه حالت شبیه تاوله ...نمیدونم به خاطر عفونت قارچیه یا نه...تو عفونت قارچی داری؟

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم مرسی تو خوبی...من نمیدونم دقیقا چیه ولی روی لابیا داخلیه اون لابیای مینور نزدیک قسمتی که ...

ببین اینجا نمیشه عکس بقرسی ؟ من بلد نیستم . اره رو اون لابیا داخلی بهش میگن مینور رو اون برآمدگی سفت اندازه نخود اونجوریه؟

ببین اینجا نمیشه عکس بقرسی ؟ من بلد نیستم . اره رو اون لابیا داخلی بهش میگن مینور رو اون برآمدگی سفت ...

اگه تلگرام داری ایدیتو بده اونجا نشونت بدم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
عزیزم منم مثل توعم چیشد خوب شدی چی استفاده کردی

رفتم دکتر گفت آفت زده یه همچی چیزی بهم پماد آد داد گفت به خاطر استرس زیاد و این چیزاس هنوز هست ولی خب گفت چیز خطرناکی نیست عزیزم

اونا جوش نیست وستیبولار هستن مثل پرز حوله وطبیعین

عزیز منم یه چند ماهی هست به شدت اون ناحیه خارش دارم یه مدت می‌ره یه مدت دوباره خارشش میگیره. اصلا روانی شدم به خدا . آسایش ندارم شب نمیتونم بخوابم پدرم دراومد همش اون ناحیه زخم میشه و همش خارش داره. همیشه ی خدا دارم میخارونم  امروز هم یه خورده دل درد داشتم فک کردم پریودیم بعد دیدم یه چیز ژله ای طور شفاف یه سری رگه های سفید توش بود و داغ بود اومد بیرون از صبح تا حالا ده تا از این تیکه ها اومد بیرون.وای به حالم موقع هایی که نوار بهداشتی میزارم. درمان خانگی نداره؟ مثلا تو سرکه بشینم؟ دکتر نمیتونم برم.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
شما احتمالا عفونت قارچی شدید داری و باید هم دهرو هم پماد استفاده کنی برو دکتر

سلام عزیزم . من چند ماهه نی نی سایت نبودم. الان هم بازم دوباره به شدت دچارش شدم یعنی وحشتناک. اصلا خوابم نمیبره. اینجا هم دکتر خوب نداریم باز دو سه روز پشت سر هم کیلو کیلو کلوتریمازول و بتامتازون استفاده کردم بهتر شده.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.