2777
2789

اومد منم لایک کن

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد منم لایک کن

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍

منم لایک که خیلی نیاز دارم 

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆
برای تو درست ج داده؟

فعلا واسه منو گفته انشالله معلوم شد میام میگم پلی تو یه تایپک واسه همه درست میگفت همه گفتن درست میگه

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
اره حسش قویه ب من گف عشقتو  ناراحت کردی بد جور ناراحته ولی دوست داره اما د هیچی نگف بهم فک کنم ...

به منم چیزای خوبی گفت

درباره قهرمونم گفت تو باید کوتاه بیای

راستم میگه

من خودم خرابکاری کردم...

آنیل بنظرت درست میشه؟😔

💖