ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ۱۸ سالمه ۶۵ ام شایدم ۷۰ کوچیکه اما کاریش نمیشه کرد دیگه سایزه
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
خیلی کرم و قرص نمیدونم میشه خرید و اعتماد کرد یا ن کرم ک میگی چیه و اینک خودتون ازش مطعنینن
کرمو برای زن داداشم سفارش دادم تضمینی دادش وگفتن گیاهیه خیلی خوب بود هم بزرگ شد،فرمش زیبا شد سفت شدن ،فک کنم اسمش گامنو بود ،اگه خواستی شماررشو بدم خودت ازش بپرس پیج نداره
خیلی کرم و قرص نمیدونم میشه خرید و اعتماد کرد یا ن کرم ک میگی چیه و اینک خودتون ازش مطعنینن
وای من ۱۸سالمه ۷۵ وزنمه سایزم ۸۰ ،دلم میخواد بشه ۷۰😑تازه رو استوریای همین خانم دیدم کرم کوچک کننده سینه اورده میخوام سفارش بدم ،ازدواج کردم ولی هنوز بچه ندارم،بعدا بزرگترم میشه درسته؟