2777
2789
عنوان

چیکار کنم سینه هام بزرگتر شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی زمانی خراطین خریده بودم ولی اصل نبود ج نداد

مگه چند سالته که درگیر این چیزا شدی

تازه الان 16سالته بعد میگی یه زمانی هم خراطین خریدی

خودتو خیلی زود درگیر کردی 

هنوز تو سن رشد هستی نگران نباش

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

من ۱۸ سالمه  ۶۵ ام شایدم ۷۰ کوچیکه اما کاریش نمیشه کرد دیگه سایزه 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
اتفاقا عالیه

اگه ۷۵ بشم خیلی خوبه کاش یه سایز بزرگ بشه 

الان ۶۵ ۷۰ هستم مجردم

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
من چیکار کنم کوچیک شن😭😂 ی کرم حجم دهنده سینه هست ماساژیه اونو بزن عاالیه اسمش یادم رفت🤣

خیلی کرم و قرص نمیدونم میشه خرید و اعتماد کرد یا ن

کرم ک میگی چیه و اینک خودتون ازش مطعنینن

خیلی کرم و قرص نمیدونم میشه خرید و اعتماد کرد یا ن کرم ک میگی چیه و اینک خودتون ازش مطعنینن

کرمو برای زن داداشم سفارش دادم تضمینی دادش وگفتن گیاهیه خیلی خوب بود هم بزرگ شد،فرمش زیبا شد سفت شدن ،فک کنم اسمش گامنو بود ،اگه خواستی شماررشو بدم خودت ازش بپرس پیج نداره 

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
خیلی کرم و قرص نمیدونم میشه خرید و اعتماد کرد یا ن کرم ک میگی چیه و اینک خودتون ازش مطعنینن

وای من ۱۸سالمه ۷۵ وزنمه سایزم ۸۰ ،دلم میخواد بشه ۷۰😑تازه رو استوریای همین  خانم دیدم کرم  کوچک کننده سینه اورده میخوام سفارش بدم ،ازدواج کردم ولی هنوز بچه ندارم،بعدا بزرگترم میشه درسته؟

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.