2777
2789
عنوان

بیاید اسم دختر انتخاب کنیم

851 بازدید | 50 پست

سلام خانما من تو اقدامم اما خیلی دوس دارم از همین الان اسم دخترمو انتخاب کنم و کلا عاشق شنیدن اسمای مختلفم 

هر اسمی از نظرتون قشنگه بگید خودم پانیذ و ساتین ونواز رو خیلی دوست دارم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اسم لاتین دوس دارم فک نکنم ثبت احوال قبول کنه💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هیلدا 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

ویانا. هانا. نیلا. لیا. ملورین. اویسا. 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

منم دختردارم اسم انتخاب نکردم هیچی به دلم نمیشینه

منم از وقتی اقدام کردم هی دوس دارم اسم بچمو زودتر انتخاب کنم ولی تصمیم سخته اگه پسردار شم پدرشوهرم اسم ماهان رو انتخاب کرد که گفتم همونو میذارم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه