2777
2789
عنوان

بالا بردن ذخیره تخمدان

2574 بازدید | 20 پست

من ذخیره تخمدانم یک صدم درصد هست

به نظرتون راهی هست که بشه بالا بردش؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

سلام ، نه عزیزم، ذخیره تخمدان رو اصلا نمیشه افزایش داد. تا دیر نشده، جدی درمان رو آغاز کن، البته اگر دوست داری بچه بیارید. من هم درگیر درمان هستم، خدا به همه کمک کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ، نه عزیزم، ذخیره تخمدان رو اصلا نمیشه افزایش داد. تا دیر نشده، جدی درمان رو آغاز کن، البته اگر ...

شما چقدر هست ذخیرتون؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
شما چقدر هست ذخیرتون؟

عزیزم من بیشتر از سه ساله درگیر درمان هستم، اولین بار که آزمایش دادم یک بود، اما در دوره مصرف داروها قبل پانکچر تخمکهام همراه هم، به اندازه مناسب نمیرسیدن و خیلی خیلی از بین رفتن، و البته انتقال هام هم منفی شد، دیگه نرفتم آزمایش اصلا، و دکتر پیشنهاد داد تخمک اهدایی بگیرم

عزیزم من بیشتر از سه ساله درگیر درمان هستم، اولین بار که آزمایش دادم یک بود، اما در دوره مصرف داروها ...

به منم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن

چون یه بچه داشتم و سنمم بالا بود قیدش زدم

بهشون پیام بده و همه چی و توضیح بده قشنگ 09929176638

ایشون ماما هستن یا طب سنتی عزیزم؟

به منم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن چون یه بچه داشتم و سنمم بالا بود قیدش زدم

خب خدا رو شکر که شما بچه دارید، البته پزشک من گفت برای سن بالا تخمک اهدایی خیلی خوب جواب میده، اما همسر من موافق نیستن

خب خدا رو شکر که شما بچه دارید، البته پزشک من گفت برای سن بالا تخمک اهدایی خیلی خوب جواب میده، اما ه ...

میتونم‌بپرسم چند سالتونه؟