خب ادم ناراحت میشه دیگه،ولی خب ب طرف حق میدم ک اینجوری راحتتره و شعورش هم همینه
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
به این فک میکنم اینقدر از دستم سوخته که بلاک کرده 😂
تو چیکار کردی آخر
هنو هیچی نگفتی ؟
بیام تورو بزنم جدا😂
دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋 نامه ای ب نیمهگمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
به این فک میکنم اینقدر از دستم سوخته که بلاک کرده 😂
خیای تخسی 😂
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ن عزیزم ب ی ورم حساب کردم تو تل باز بود پیامش ندادم خودش بعد ۳ماه بازم کرد
چون مدام چکم میکرد
دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋 نامه ای ب نیمهگمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت