2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجازیه نرو یکم بخونی با ازمون قبولی

نمی دونم آخه قبول نشدم و فقط قصدم مدرک هس دیگه تویه رشته ی ما به نوع دانشگاه نگاه نمیکنن به دانش و آگاهی نیگا میکنن

فقط خدا😍
منم دوست دارم بدونم بعد من رشتم کامپیوتره دلم میخواد مختلط باشه شاید یه کیسی برا ازدواج پیدا 😂😂 می ...

برو آزاد 🤣🤣🤣اونجا کیس مناسب زیاده🤣🤣من کارشناسی آزاد بودم پر بود پسر🤣😂😂

فقط خدا😍
برو آزاد 🤣🤣🤣اونجا کیس مناسب زیاده🤣🤣من کارشناسی آزاد بودم پر بود پسر🤣😂😂

پولشو ندارم البته شاید تا انموقع جور شد نمیدونم ، کسی بود از کلاستون که ازدواج کنن ؟؟؟ چن تا مورد دیدی؟؟ 

نمی دونم آخه قبول نشدم و فقط قصدم مدرک هس دیگه تویه رشته ی ما به نوع دانشگاه نگاه نمیکنن به دانش و آ ...

اخه مجازی !

حداقل یه دانشگاهی برو که محیطت عوض بشه بری تو کلاس بشینی ، همکلاسی داشته باشی و...

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اخه مجازی ! حداقل یه دانشگاهی برو که محیطت عوض بشه بری تو کلاس بشینی ، همکلاسی داشته باشی و...

نمی دونم آخه تویه کارشناسی همکلاسی داشتم همشون به دردنخور بودن همکلاسی هام تویه ارشدم اکثرشون سنشون بالاس هنوز آزاد . حوصله هم برای سراسری نمی کشونه منتظر نتیجه آزاد هستم شایدم رفتم آزاد

فقط خدا😍
می خوایی شوهر وچیکار؟؟

نمیدونم میخوام از روزای تکراری راحت شم یه کم با شوهر سرمو مشغول کنم باهم دعوا کنیم کل بندازیم آشتی کنیم ، بعد بیام  اینحا تاپیک جاری وخواهر شوهر بزنم 😂😂

اخه مجازی ! حداقل یه دانشگاهی برو که محیطت عوض بشه بری تو کلاس بشینی ، همکلاسی داشته باشی و...

سلام یه سوال داشتم...همه کلاس های پیام نور مجازیه؟میدونین در ترم چند بار الزامیه کلاسا رو حضوری بری؟

سلام یه سوال داشتم...همه کلاس های پیام نور مجازیه؟میدونین در ترم چند بار الزامیه کلاسا رو حضوری بری؟

نه 

پیام نور با ازمون بری ، مجازی نیست

نمیدونم من پیام نور نرفتم 

فقط میدونم کلاس برگزار میشه ولی شرکت درش اجباری نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌