nazanin400 مدیر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 عنوان خونه آپارتمانی یا ویلایی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 37 پست دخترا. بنظرتون خونه ویلایی بهتر یا آپارتمانی؟از شرایطم بگم من دوهفته در ماه تنهام همسرم ماموریت میرهخودم شاغلم هشت صبح تا چهار عصر سرکارمبا حالا بنظرتون خونه ویلایی بگیرم یا آپارتمانی؟ ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی 1401/06/05 | 11:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_جوجو23 عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 2439 ولا یه مورد پیدا کردم خیلی خوبه اما طبقه پنجم هست اما پدرم یه ویلایی پیدا کرده میگه خودم کمکتون میک ... پنجم ایرادش چیه؟ چطوری کمک کنه پدرت آخه؟ ویلایی سخته آخه خونه نیستی دزد بیاد هیچ کس نمیفهمه یا شب خوابت میبره؟ من تو آپارتمانم تنهایی نمیتونم بخوابم روبروی مامانت خونه بگیر
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10776 طبقه پنجمه ۱۸۰ متره رهنش چقده؟ 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
دعایشب عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 21042 در هر صورت ویلااااااییییییی ارزوی من خونه ویلایی ۴۰۰ متریه امنیتشم اوکی میکنم😑 الهی به آرزوت برسی خیلی زودددد
طراوت۲۷ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 الهی به آرزوت برسی خیلی زودددد مرسی از دعای قشنگت😍❤️❤️ رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4991 هرکس بستگی ب سبک زندگیش دارهب زندگیت نگاه کن بعد انتخاب کنکسی ک بچه ی شر و شور داره خودش اهل رعایت نیست هفته ای ۸روز مهمان داره جاش تو اپارتمان نیست تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
nazanin400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 پس آپارتمان بگیر خواهر منم شبا میترسم ولی خونه خودمون آپارتمانه نمیترسم تا حالا تو خونه اپارتمانی زندگی نکردم خونه پدریم ویلایی بودولا چی بگم اجی موندمه اصلن هزارتا دنگ فنگ داره ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
nazanin400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 رهنش چقده؟ هنوز نمیدونم برادر شوهرم نگفت هر چی گفتم چقدر گفت دخترم شما بپسند کاری با هزینه نداشته باش ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
nazanin400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 پنجم ایرادش چیه؟ چطوری کمک کنه پدرت آخه؟ ویلایی سخته آخه خونه نیستی دزد بیاد هیچ کس نمیفهمه یا شب خو ... تو منطقه مامانم اینا نمیشه من قبلن نامزد اقای بودم که خونه پدرش اونجایه البته خودش ایران نیست نمیتونم ریسک کنم ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی