2777
2789
عنوان

تتو خط چشم

95 بازدید | 18 پست

کسی تا حالا انجام داده؟راضی هستین؟میخوام بدون دنباله دار انجام بدم چشمام خیلی بی روحه

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!

قبلش حتما جای مطمئن برو واسه من گند زد به چشمم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پنج سال پیش انجام دادم قشنگه رنگشم ثابت .ولی شوهرم میگه کاش انجام نمی‌دادی خوشش نمیاد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

نکن این کارو 

خط چشم کشیدن که خیلی آسونه فقط یک دقیقه وقت‌میگیره  هر وقت دوس داشتی سریع بکش

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من ک اصلا خوشم نمیاد 

تتو خط چشم انگار چشاتو خیلی وقته نشستی افتضاحه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من ی ظریف دارم .خودمم خط چشم بلد نیسم بکشم اهل ارایشم نیستم این دیگه چشمامو از بی روحی در میاره .ریمل هم نمیزنم ۳سال ونیمم هس دارم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
نکن این کارو  خط چشم کشیدن که خیلی آسونه فقط یک دقیقه وقت‌میگیره  هر وقت دوس داشتی سریع ب ...

آخه اصلا بلد نیستم همه جا میرم ساده میرم

چرا عزیزم

تا به تا و زشت شد اصلا واسه ترمیم نرفتم تا بریزه خط چشم راحتتره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من ی ظریف دارم .خودمم خط چشم بلد نیسم بکشم اهل ارایشم نیستم این دیگه چشمامو از بی روحی در میاره .ریم ...

میشه اگه تونستی عکس بدی