2777
2789

سلام مشاوره درسی بلد نیستم اگا یه چیزایی خودم بلدم خانم

اگر میخوایید بپرسید تا شاید بتونم کمکتون کنم

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام مشاوره درسی بلد نیستم اگا یه چیزایی خودم بلدم خانم  اگر میخوایید بپرسید تا شاید بتونم کمک ...

ممنونم

پشت کنکوریم تو جو رقابتی نیستم دنبال یه مشاور خوبم که استرس یکم بهم بده 🤦‍♀️

تلگرام دارم برنامه دارم یکم ایده آل گرایانه است 

هزینه های من همراه با برنامه(همشون ۳۰روزه اس) 

ماهانه پشتیبانی و برنامه و مشاوره باشه ۱۰۰

هفتگی باشع ۱۵۰

روزانه ۲۰۰ 

تو روزانه هرشب گزارشکار میگیریم آنالیز میکنیم دلیل تست های اشتباه رو 

مبحثی مشکل داشته باشی فیلم آموزشی میفرستم رفع نشد خودم توضیح میدم ساده رد نمیشیم ازش 

بعد تموم شدم هر درس ازمون میگیرم مثلا درس ۱زیست تموم شه آزمونشو میگیرم بقیه درسام به همین صورت 

حالت خوب نباشه حوصله درس نداشته باشی باهم رفع میکنیم 

روش درست مطالعه هردرس و تند خوانی رو آموزش میدم بهت 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

ممنونم پشت کنکوریم تو جو رقابتی نیستم دنبال یه مشاور خوبم که استرس یکم بهم بده 🤦‍♀️

منم مث شما بودم و الان اومدم مسیر کنکور میگفتم چرا بخونم حوصله نداشتم

من وقتی ب زندگی خودم ب اینکه چاره جز موفق شدن برای زندگی بهتر نداشتم  پدرمو میدیدم ک جلوی همکاراش حسرت میخورد اونا میشدن من ن

مادرم جلوی همسایه جدا از همه این مسائل برای اینده خودم ک‌بتونم کازه ای بشم و ِلذت ببرم از زندگیم من خدارشکر پدرم تمام توانشو گذاشته برامون اما بازم یه حسرت هایی هست برام دلم نمیخواد بمونن حسرت  و اینکه اصن برای بچه خودم بزارم این حسرت ها رو.

مطمن باش تا خودتون نخوایید هیچ مشاوری نمیتونه کاری کنه دل ب درس بدی ت بگو معروف ترین

این حس رقابت باید خودت فعالش کنی.

یه جمله ای میگم ب خودم بیوی واتساپ زدم من ب ارزوهام قول دادم😊

درس بخون اگر نخونی جایی نمی‌رسی و فلان

اینو مشاور میگه

اما من میگم بهتون ببنید جدا از نرسیدن امروزه طرف ‌چیزی نباشه ت چشم نمیاد دیده نمیشه 

ببینید واقعا شاید دلتون بخواد برید کار ازاد یا چیزی 

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

کارتون زشت بود

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
منم مث شما بودم و الان اومدم مسیر کنکور میگفتم چرا بخونم حوصله نداشتم من وقتی ب زندگی خودم ب اینکه ...

موفق باشین 

مشکل من اینه آدم رقابتی هستم 

بر خلاف تصورم تنهایی نمیتونم خیلی پیش برم 

نمیدونم چیکار کنم

ببخشید گفتم شاید اینطوری ببینین تاپیکو شاید نظری داشته باشین

چی بگم

می‌تونستی بگی تاپیک قبلم کلا خیلی کاربرا از سرکاری بدشون میاد یکیش خودم

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...