2777
2789
عنوان

Crp بچم بالاست

7592 بازدید | 7 پست

سلام مامانا دخترم هفت ماهشه حدودا یک هفته بود تب میکرد ازمایش crp گرفتن 22.5 بود، دکتر بیخیالش گفت حتما ویروسه خودش خوب میشه دارو هم نداد تا اینکه بچم هفته بعدش crp رسید به 76 و بستری شد، سه روز بستری بود و گفتن تست کروناش مثبت شده بعد از سه روز مرخص که شد فرداش دوباره تب کرد، میخوام بدونم بنظرتون این تب کردنا بخاطر چیه؟ کشت ادرار هم منفی بود و تمام ازمایشا خوب بود هیچ علایمی هم نداره بجز تب

مجدد تب کرد یعنی عفونت رفع نشده از بدنش حتما دکتر ببر همون ۲۲ هم باید برسی میشد عفونت تو بچه خطرناکه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

مجدد تب کرد یعنی عفونت رفع نشده از بدنش حتما دکتر ببر همون ۲۲ هم باید برسی میشد عفونت تو بچه خطرناکه

ممنون عزیزم از راهنماییت، اره واقعا نمیدونم دکترا چرا اینجور میکنن حتی داروی خوراکی هم ندادن بهش. خدا لعنتشون کنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون عزیزم از راهنماییت، اره واقعا نمیدونم دکترا چرا اینجور میکنن حتی داروی خوراکی هم ندادن بهش. خد ...

حتما دکترش رو عوض کن ایشالا مه زود خوب بشه حالش

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم منم با مشکل تب دخترم ماهها توی بیمارستانها و مطبها سرگردون بودم. اگه تهران یا اطرافشی برو بیمارستان حضرت علی اصغر پیش دکتر بهنام ثبوتی. دخترم بارها به خاطر تب بستری شد و فقط تشخیص و تجویز ایشون توی دو بار ویزیت مشکل رو حل کرد

دچار یعنی عاشق...و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهیِ کوچک دچارِ آبیِ بیکران باشد. 
عزیزم منم با مشکل تب دخترم ماهها توی بیمارستانها و مطبها سرگردون بودم. اگه تهران یا اطرافشی برو بیما ...

ممنون عزیزم، اونوقت مشکل دخترتون چی بود که تب میکرد؟ منظورم اینه که دکتر ثبوتی تشخیص چی داد؟

ممنون عزیزم، اونوقت مشکل دخترتون چی بود که تب میکرد؟ منظورم اینه که دکتر ثبوتی تشخیص چی داد؟

عفونت کمی که توی خونش وجود داشت باعث تب میشد بعد دکترها با تجویز مقدار زیاد انتی بیوتیک باعث افت شدید میزان گلبولهای سفید و در نتیجه تب مکرر شده بودن.  

دچار یعنی عاشق...و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهیِ کوچک دچارِ آبیِ بیکران باشد. 
عفونت کمی که توی خونش وجود داشت باعث تب میشد بعد دکترها با تجویز مقدار زیاد انتی بیوتیک باعث افت شدی ...

عزیز میشه بگی دکترا چی نوشتن تا بچت خوب شد؟بچه منم همین مشکلو داره

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی