2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی قهوه ایش کردم ؟🤕🥴شات📷📸📷💡

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 80 پست
اتفاقا برعکسه....زمان ما خیلی ورودی و ظرفیت دانشگاه کمتر بود...تعداد کنکوری هم خیلی زیاد بود واقعا.. ...

منم خوشم میاد با سیاست و باکلاس جواب بدم که طرف دهنش بسته شه

ولی سخته یکم🤭

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
اتفاقا برعکسه....زمان ما خیلی ورودی و ظرفیت دانشگاه کمتر بود...تعداد کنکوری هم خیلی زیاد بود واقعا.. ...

من این نبودم زهرای ۵ ماه قبل این نبود ...‌

ولی نمیدونید فشار روانی چی به سرم اورد 🙂

یه وقتایی دیگ هیچی مهم نیس فقط میخوای تو ام حرف دلتو بزنی

من دقیقا تو اون مرحلم ک دیگ حرف هیشکی مهم نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشم میاد با سیاست و باکلاس جواب بدم که طرف دهنش بسته شه ولی سخته یکم🤭

اولین اصلش اینه یاد بگیر مجبور نیستی همون لحظه سریع جواب بدی..همیشه وقت برای جواب هست...ببین لوس باشی انقدر سرکار بهت سخت میگذره که نگم...از الان تمرین کن...کنکور آخر دنیا نیست اصلا ...اصلا هم مهم نیست پشت کنکور موندی مهم راهیه که انتخاب میکنی ...زندگی توعه بزار هرچی میخوان بگن...ته راهتون قشنگ باشه سختیشم بعدا فقط یه لبخند میاره رو لبت...شعور آدما متفاوته نمیتونیم همه رو با شعور کنیم...

من این نبودم زهرای ۵ ماه قبل این نبود ...‌ ولی نمیدونید فشار روانی چی به سرم اورد 🙂 یه وقتایی دیگ ...

حرف دلتو به کسی بزن که واقعا دوستته ...به بقیه فقط نشون بده با زمان ...درکت میکنم خیلی سخته این دوران...ولی همیشه به قشنگی آخرش فک کن..من مطمعنم کسی که بخواد به چیزی که میخواد میرسه...توام میرسی شک نکن   انقد عاشق دخترایی هستم که میخوان مستقل شن  همتون خیلی خوبید ...

اولین اصلش اینه یاد بگیر مجبور نیستی همون لحظه سریع جواب بدی..همیشه وقت برای جواب هست...ببین ...

دقیقا همینطوره که میگی💖

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

اسی  ترکید که😐