2777
2789
عنوان

درسی

160 بازدید | 15 پست

سلام

ببخشید من درسم رو خوندم و تموم کردم 

چند روز دیگه امتحان دارم

باید چیکار کنم که یادم بمونه و مطمعن باشم که حفظم یعنی باید مرور کنم به چه صورتی نوشتن یا خوندن 

لطفا راهنمایی کنید

روش هر کسی متفاوته

من خلاصه برداری میکنم از مطالب مهم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قلق درس خونونت باید دستت بیاد عزیزم 

خودت سعی کن بخونی اطلاعات میخوای توو گوگل هس سرچ کن

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
چندمی؟ مطالعات من معلم می شدم صفحه یه صفحه واسه یک فرد خیالی توضیح می دادم باهاش بحث می کردم و دعوا ...

تاریخ برو تاریخ اصلی را بخون مثلا کتاب گفته جنگ شد اما تو تاریخ اصلی قشنگ توضیح داده برای همین بیشتر یادت می مانه . جغرافیا من همیشه مشکل داشتم ولی رو نقشه توضیح نید دادم از پادرس جزوه و سوال  می دیدم و تو گاما ازمون انلاین می زدم این بوو کار های من.