2821
2789
عنوان

بیبی چک

140 بازدید | 10 پست

سلام 

من امروز دو روزه عقب انداختم صب بیبی زدم منفی شد ترشح سفید و بی رنگ دارم ولی خبری از پریود نیس سر درد ی کمر درد خفیف هم دارم و ی وقتایی زیر دلم میگیره و ول میکنه...ب نظرتون دوباره وایسم بیبی بزنم یا برم ازمایش بدم؟

آزمایش بده دیگه خیالت راحت میشه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینقد استرس دارم از اینکه منفی بشه میترسم برم ازمایش😣دعا کنین مثبت بشه 

توکل به خدا انشاالله که بارداری 🌺 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
ده روز از موعد؟ ینی زود اقدام کردم برای تست؟

آره عزیزم بنظر من و تجربه م میگه ک ۱۰ روز از موعد بگذره بعد بتابده من خودم پنجشنبه میخوام بتا بدم ان شا الله

یا رب نظر توبر نگردد
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز